Aktywne Wpisy

enforcer +1136

Najsmutniejsza scena w filmie, przy której zawsze płaczesz(lub nie, jeśli też zgrywasz twardziela ( ͡° ͜ʖ ͡°)) to Twoim zdaniem jaka i z jakiego filmu?
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
źródło: last samurai
Pobierz

10/?
zauważyłem, że dość popularne wśród #przegryw jest robienie tego czelendżu... Nie należę do żadnych przegrywów, stulejek itd a w sumie wręcz przeciwnie - sam stosuję słynne FWB, problemu z zagadywaniem nie mam, na brak zainteresowania u dziewczyn też nie narzekam (jeszcze w erze tindera itp( ͡º ͜ʖ͡º)) ale postanowiłem zobaczyć czemu to jest tutaj przez jednych wielbione a przez drugich szkalowane.
Postanowiłem zrezygnować nie tylko z walenia ale też ze stosunków z różowymi (jaki byłby sens tego gdybym ruchał(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■))
W sumie zauważyłem że nawet przez te 10 dni jest spoko... Oczywiście pierwsze 3 dni to była masakra lekka bo brakowało mi kontaktu z różowymi a ulżyć też nie mogłem( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po 3 dniach zacząłem się ogarniać, jak głos miałem niski to teraz mógłbym grać zamiast Knapika hehe
Wysypiam się w końcu
Może zobaczymy jak wygląda kwestia długości stosunku bo po alkoholu się nie liczy bo mogę tak w nieskończoność( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) a na trzeźwo to szczerze była jedna wielka zależna bo granica bywała nawet od 7 minut do ~20/25 minut
Generalnie mam więcej energii i jestem ciut bardziej uśmiechnięty
Ale ten cały piękny czas tryśnie zapewne w najbliższy dwudzionek bo mam pewne spotkanie z większą grupką znajomych czyli urodzinki dobrego znajomego gdzie będzie wiele fajnych różowych m.in od mojego FWB hehe
#chwalesie #tfwnogf #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_MEjA71cG52qgB8posLvjbn3keKluIswI.jpg
Pobierzsugerujesz że jestem o d p a d e m mając jakoś bardziej ciekawe życie?
tak sobie pomyślałem, że nawet jakbym już zaciągnął różowego do łóżka(abstrakcja) to i tak przecież mam przedwczesny wytrysko i segzy trwałyby <90 sekund
jak cudownie jest mieć geny przegrywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)