Najlepiej jak po nerfach spotyka się netdeckarzy z Corridor Creeperem w swoich listach. Jeszcze nie pobrali aktualizacji do swoich talii, a żeby samemu się zorientować że karta nie jest już dobra są za mało kumaci (✌゚∀゚)☞
@hellzaq: @pauleta19: mam beke ludzi ktorzy sa rank 20 ale czuja sie lepsi i sa ekspertami gry po graja swoimi deckami powtarzami swoimi nie jakimis pobranymi z neta xD
gram od bety, i jak na poczatku byl fun z tego, ze kazdy mial wymyslony z d--y deck i rozne rzeczy potrafily sie dziac, po prostu sie dobrze gralo, to teraz wieje nuda jak
@hellzaq: Co z tego, że grasz od bety jak nie znasz się na karciankach a do tego nie ogarniasz, że to co dla ciebie jest fun, dla innych jest c-----ą stratą czasu?
@hellzaq: A to, że ty nie patrzysz na wyniki to znaczy co? Bo z twoich postów wynika jakby to był jakiś lepszy sposób grania, więc nie chcę r----------ć twojej pięknej wizji.
#hearthstone
Komentarz usunięty przez autora
Nie śmieję się z tego, że ludzi pobierają listy z internetu tylko z tego że ich nie rozumieją.
A wszyscy którzy eksperymentują ze swoimi taliami nawet na 20 randze mają mój szacunek.
@hellzaq: Co z tego, że grasz od bety jak nie znasz się na karciankach a do tego nie ogarniasz, że to co dla ciebie jest fun, dla innych jest c-----ą stratą czasu?
@hellzaq: Skończ bo temat był o jednym, a ty zacząłeś swoje i nawet OP ci to powiedział