Aktywne Wpisy

ibleedforyou +16
Ogarnęłam wykopkowi pracę, bądźcie dumni ze mnie :P

#ufo
A gdyby na prawde doszlo do inwazji kosmitow typu hollywood to chyba najlepiej spierdzielac jak najdalej od skupisk ludzkich, optymalnie na jakas wioche za lasem cnie? Tak w razie czego pytam bo to nigdy nie wiadomo.
Po drodze ogarnac jakies paliwo wode zarcie leki chociaz pewnie sklepy by przestaly istniec w 3 minucie inwazji bo ludzie by je rozszarpali. Chajs pewnie by sie stal bezwartościowy a waluta bylyby antybiotyki
A gdyby na prawde doszlo do inwazji kosmitow typu hollywood to chyba najlepiej spierdzielac jak najdalej od skupisk ludzkich, optymalnie na jakas wioche za lasem cnie? Tak w razie czego pytam bo to nigdy nie wiadomo.
Po drodze ogarnac jakies paliwo wode zarcie leki chociaz pewnie sklepy by przestaly istniec w 3 minucie inwazji bo ludzie by je rozszarpali. Chajs pewnie by sie stal bezwartościowy a waluta bylyby antybiotyki

serio sie pytam, czemu niektorzy tak k---a przezywaja kazde pierdniecie w kursie? przed chwilal odpalilem wypok a tu : prl is down, tamto is down... i potem rady : SPRZEDAWAJ !!, SZYBKO SPRZEDAWAJ !!. ..
SERIO ?
no po c--j Wy to kupujecie o 10:00 zeby potem sprzedawac o 18:00 ? no nie kumam, jak uwazasz ze BTC p--------e i shortujesz to ok, ale jesli uwazasz ze BTC bedzie mial sie dobrze, to na c--j to tak panikowac ? PRzeciez minie dzien czy dwa, i jest gitara, i nie musisz sprzedawc/kupowac/sprzedawac...
Moze mi to ktos wyjasnic ?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora