Aktywne Wpisy
inooni +12
" Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
SocialM_Center +132
Nie wierzę, że ten wpis zgarnął prawie 400 plusów. Kapitalizm ma swoje wady, ale uwaga lewaki. Nic lepszego nie wymyślono. Downsizing, droższe produkty - tak reaguje rynek, ale przynajmniej możesz ten towar nadal kupić. W waszych marzeniach o komunie możesz sobie wyobrażać paczkę makaronu w opakowaniach po 5 kg za 1 zł, tylko będzie z tym jeden problem - nigdzie tego dzbanie nie kupisz.
#kapitalizm #bekazlewactwa #konfederacja
#kapitalizm #bekazlewactwa #konfederacja
http://cyfranek.booklikes.com/post/1639231/czytniki-kindle-paperwhite-3-walentynkowo-o-40-eur-taniej
#cyfranek #promocje #kindle #amazon #ebook