Wpis z mikrobloga

@Enfi: no to jest pewien problem. Znalazlem ubezpieczenie za £1720, to byla mega okazja, kazda inna oferta zaczynala sie od £4k...

@kipowrot: nie obawiam sie za bardzo, mam 3 miesiace gwarancji na wszystkie newralgiczne elementy i darmowa wymiane. Mial dwoch poprzednich wlascicieli (drugi mial go przez 10 miesiecy), przez caly okres uzytkowania serwisowany w BMW, mam ksiazke.
  • Odpowiedz
@kipowrot ale #!$%@? człowieku.

Mam dość pieprzenia fanów z dorobiona idelogia.

Musi być najlepiej najmocniejsza wersja benzynowa powtarzam benzynowa oraz pakiet wyposażenia fulll #!$%@? jego mać. No i #!$%@? mpasztet peeeeeelny bo inaczej to paździerzowa.

Aż muszę się przejść po pokoju z zażenowania.
  • Odpowiedz
  • 0
@kipowrot źle to ujalem, nie latam w mega długie trasy. Mam sentyment do diesela, lubię charakterystykę pracy silnika. Miałem kiedys 118d i sprawdzała się świetnie. Oprócz radia bt i auto klimy jest parę bajerów, które sprawiają że jazda to przyjemność. Np. Lewe lusterko lekko składa się do krawężnika przy parkowaniu. Wszystkie trzy lusterka automatycznie regulują przyciemniane, automatyczne wycieraczki. Albo taki głupi detal jak podświetlane klamki na zewnątrz, w nocy daje to
  • Odpowiedz