Aktywne Wpisy
Ynfluencer +50
Wiecie co jest zawsze najgorszym koszmarem życia na tym świecie?
Najgorszy dół jest wtedy, gdy widzisz, że inni bez najmniejszego wysiłku, naturalnie robią i mają to, co jest dla Ciebie szczytem nie do osiągnięcia przy nawet najcięższej, wytężonej pracy nie jesteś w stanie osiągnąć czegoś co ktoś ma naturalnie, a w koło każdy #!$%@? Ci, że jesteś Kowalem własnego losu.
Zrozumieją to np. sportowcy, jeden ciężko tyra na siłce latami, wkłada to
Najgorszy dół jest wtedy, gdy widzisz, że inni bez najmniejszego wysiłku, naturalnie robią i mają to, co jest dla Ciebie szczytem nie do osiągnięcia przy nawet najcięższej, wytężonej pracy nie jesteś w stanie osiągnąć czegoś co ktoś ma naturalnie, a w koło każdy #!$%@? Ci, że jesteś Kowalem własnego losu.
Zrozumieją to np. sportowcy, jeden ciężko tyra na siłce latami, wkłada to
Muszu96 +19
Taki może oczywisty ale jednak niektórym chyba potrzebny głos rozsądku.
Jeżeli ktoś zainwestował pieniądze które boi się stracić, albo będzie ich potrzebował w niedalekiej przyszłości to jednak polecam wypłacić, bo patrząc na historię wykresu bitcoina czy innych podobnych instrumentów, kurs 20k$ szybko nie wróci.
Jednocześnie jeżeli ktoś zainwestował pieniądze które może stracić, to sugerowałbym mimo wszystko HOLD (nie HODL, HODL jest trzymaniem jak kurs leci w górę przypominam ;) kto wie, może bitcoin będzie po 1000$ a może (znów patrząc na wykres) za 2 lata osiągnie kolejne maximum. Tak pogodziliscie się z możliwością straty więc po co wypłacać teraz.
No ale moje wróżenie jest warte tyle samo co przewidywania mojego psa czy profesjonalnego maklera.
Pozdrowienia dla wszystkich zainteresowanych tematem kryptowalut. Ciekaw jestem czy za 5-10 lat będzie to tylko ciekawostka jak telewizory 3D czy rewolucja na miarę internetu / smartphonów ;)
@elzevir: można nie wiem, sprzedać teraz i kupic jak osiagnie dno 3x więcej?
Wczoraj dużo myślałem, na temat co się dzieje z tym kursem, i powiem wam, że pakowanie się z kasą w kryptowaluty to szaleństwo. Gracie an shortach i modlicie się, żeby wzrosło o 5%, żeby sprzedać za 15 min. SZALEŃSTWO! Omijacie wszystkie newsy dookoła, które świat wysyła. ŚWIAT ZACZĄŁ BANOWAĆ KRYPTOWALUTY!. Rzady zamykają giełdy, blokują karty ludziom by nie kupowali kryptowalut, banki
@nieznanyzimienia: xD Ty wiesz chociaz co to jest short?
Komentarz usunięty przez autora
@nieznanyzimienia: O #!$%@? xDDDDDDDDDDDDDDD
To lepsze, niż buy high, sell low :DDDDDDDDDDDDDDD