Wpis z mikrobloga

https://www.wykop.pl/ludzie/Perlo/ Użytkownik zbanowany do 05.08.2018

za naruszenie regulaminu - nieodpowiednie treści, namawianie do stalkingu, naruszanie dóbr osobistych, brak reakcji na wcześniej wymoderowane treści

wow, ta moderacja tutaj jest rzeczywiście niepoważna, koleś ściga oszustów, którzy okradają dzieci i tylko tyle. puknijcie się w łeb. pół roku. może od razu do sztumu było go wysłać. nie #!$%@?ło przypadkiem?
#csgo #wykop #perlotrade
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RayColl_PL: szczerze to gówno mnie obchodzi co robił ale za publikację danych jest paragraf chyba nawet więc złamał regulamin. No ale gratuluję zbaitowania kilku dzieci, popiera. No chyba, ze rzeczywiście jesteś tak głupi
  • Odpowiedz
Scigal scamerow spoko, ale serio podawanie ich danych osobowych na wypoku, czasem i zdjec a nieraz i widzialem linki do fb rodziny to juz chyba przesada. Nie wspominajac o tym, ze tez zdarzalo sie podawac dane osoby, ktora pozniej okazywala sie niezwiazana ze sprawa. Sa pewne granice, wiadomo jak dziala wykop i zaczelo to juz isc w skrajnosc. Ciesze sie, ze moderacja zareagowala choc ban troszku dlugi. (Teraz czytam opis bana, no
  • Odpowiedz
Jestem jedną z okradzionych osób!!! 935zł Mnóstwo nerwów zjadłem przez tego złodzieja!!! Ponieważ zobaczyłem po logach w banku, że miał przejętą sesję do banku i gmail.(nie wiadomo czy nie wytarga kredytu :). Ile biegania po urzędach, blokowania dowodu, konta w banku itd. Nikt nie chciał pomóc. W końcu po 3 tygodniach, czytam temat perlo na temat złodzieja i widzę po awatarze że to ten sam typ co mnie okradł!!!! Bardzo się ucieszyłem,
  • Odpowiedz