Aktywne Wpisy
ElMurano +42
Ale wy jesteście odklejeni XD Pewnie to są drony szpiegujące chinoli, którzy aby nie było na nich zrobili też taki sam teatrzyk u siebie i tyle XD żadni kosmici wy autystyczni odklejeńcy co się tylko nie potrzebnie nakręcacie XDDDDDDDD Beka z was na maksa
#ufo
#ufo
Nicky23 +19
Dobra a teraz bez kitu kto się przyzna że widział jakieś #ufo na własne oczy XD ja widziałem światełka i sobie zapie*dalały z nieprawdopodobną prędkością po niebie ale nikomu o tym nie mówiłem bo i tak mnie mają za zjebanego XD
xD
Mnożenie jako pierwsze:
1. a * b + c = a * b + c
2. a * (b + c) = a * b + a * c
Dodawanie jako pierwsze:
1. a * b + c = (a * b) + (a * c)
2. (a * b) + c =
Komentarz usunięty przez moderatora
nikt zdrowy na umyśle słysząc "coś plus coś razy coś" nie będzie tego liczył tego w ten sam sposób jak by to robił na kartce, tylko tak jak napisałem
jakbyś chciał liczyć głupi obwód domu to powiesz szerokość + długość i x2 i nikt normalny nie zrozumie tego a+b*2, tylko (a+b)*2
Jak lew jest król dżungli tak 2+2*2 jest 6. Jak ktoś twierdzi inaczej, i próbuje dorabiać do tego JAKIEKOLWIEK argumenty, to albo niech się przyzna że troluje albo, jak napisał @MojaPuffa
Są takie algebry, w których możesz sobie nawet wyłączać dodawanie przed nawias, np. algebra Boole'a.
Komentarz usunięty przez autora