Mirki mam problem z chromem, wiem, że każda karta jest oddzielnym procesem, więc jeśli mam np. otworzone 3 karty, to są to 3 procesy i idzie więcej ramu, ale ja przy 3 otwartych kartach mam aż 15 procesów! Przy 4 kartach jest ich 18. Jak to zmienić?
@Snejku788 zmienić można tylko przeglądarkę xD Ten system karta-proces to ten słynny system zapewnienia braku utraty danych na innych kartach jak ci się jedną wywali. Ja, jako fan wielu kart (w porywach ponad 100) zabijałem kompa ta przeglądarka
@ptasiek2: No to proszę Cię o pomoc, bo już nie wiem. Laptop czasem włącza się 5 minut, ma dni, że po włączeniu zachowuje się jak g---o przez 15-20 min, nie da się zrobić nic, nawet odświeżyć, zużycie dysku 100% (over 9000). Defragmentowałem dysk, HD Tunem sprawdzałem i podobno dysk w 100% sprawny. A to co się czasem o------a z tym laptopem, to aż mnie dziwi, że jeszcze go nie wywaliłem.
@Snejku788: nie przekreślałbym Legiona całkowicie, to dobre lapki, naprawdę dają rade. może faktycznie oddaj go na gwarancje, też jak miałem problem tak zrobiłem i było ok.
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
#chrome #google #przegladarki