Siemka,chce sie pozbyc wszystkich kart w #fut... mam dosyc juz tej gry w tym trybie i wracam na sprawdzona kariere menago( ͡°͜ʖ͡°). Tylko ze boje sie o bana... moga mi go dac jesli wszystko na raz wystawie na aukcje ???,chodzi mi o kazda karte...kazda. O i najwazniejsze ( ͡º͜ʖ͡º), jesli sprzedam coinsy i mnie zbanuja, to bana mam tylko na fut czy cala gre ???.
@PiotrTAG: lubilem kariere calymi latami ale teraz wole grac na luzie w futa - w sb i towarzyskie online, ew. sezony. Kariera jest nudna. Te sztuczne scenki z negocjacjami, starzejacy sie pilkarze, ograniczona liczba najlepszych talentow, pozniejsze generowanie botow bez fotek, cotygodniowe treningi robiace tytanow ze sredniakow w pol roku, nieudolna szkolka klubowa co wypuszcza samych nieudacznikow, gracze co zrzedza bo ich nie wystawiasz w pierwszym skladzie, polroczne kontuzje na ktorych
Brakuje mi tego(╯︵╰,). A ten caly fut...gram pierwszy raz,a fifke gram od 14... i wedlug mnie fut jest przereklamowany,no i ten ich handicap czy co to jest...nigdy nie wiesz czy przegrasz czy wygrasz...nie wiesz co gra dla ciebie przugotowala,malo realne to gowno .
@Veyn: ja to bardzo dobrze pamiętam, namiętnie grałem od FM2011 do FM2014. Save'y wczytywane po #!$%@? ważnego meczu to klasyka xD granie w FM'a jest o tyle fajne, że chcąc nie chcąc wyłapujesz ciekawych graczy, pamiętam jak w FM11 wyłapałem tak Jamesa (wtedy wg FMa grającego jako lewy skrzydłowy), do wyciągnięcia za kilka mln € jakoś. A teraz Ci "młodzi gniewni" to zawodnicy którzy #!$%@?ą w rzeczywistości ( ͡°͜
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link