Wpis z mikrobloga

@Czupryn999: byś sobie kupił koparkę ale prawdziwą to przynajmniej byś coś zarobił kopiąc rowy ludziom na działkach a tak ujebiesz sporą kasę na kopanie czegoś czego wartość spada z dnia na dzień.
  • Odpowiedz
@Apiczknes: Szczerze to nie wiem jaka jest szansa na otrzymanie takiej dotacji. To mnie szczególnie interesuje. Czy to jest tak że ma się małą szansę czy jednak dają w większości przypadków pieniądze.
  • Odpowiedz
@Czupryn999 Ja się osobiście nie spotkałem z takim czymś, najlepiej będzie jak zapytasz w UP albo jakiegoś radcy prawnego bo w UP to pewnie będą mieli zdziwko czego Ty w ogóle chcesz xd
  • Odpowiedz
@maryjuszpitagoras: W przypadku Funduszy Europejskich, staję przed komisją w jakiś ośrodkach co dysponują pieniędzmi czy przed urzędnikami?

@poison101: Wiem że w UP ludzie dostają środki na koparki, więc nie wiem skąd te żarty. Mnie bardziej interesują Fundusze Europejskie.
  • Odpowiedz
@maryjuszpitagoras: To w zasadzie też dobrze się składa, bo od 4 lat zajmuję się grafiką komputerową, a i tak chciałem założyć działalność i robić to profesjonalnie. Może będzie dało się połączyć jedno z drugim :D
  • Odpowiedz