Wpis z mikrobloga

Elo anoni, jest przypał bo nie zdążyłem przed sesją pojechać do domu po garnitur i buty, i muszę na szybko złożyć jakiś strój na egzaminy. W związku z tym proszę o pomoc, wypiszcie mi proszę kilka sklepów w Gdańsku gdzie dostanę eleganckie skórzane półbuty i pasek, z resztą sobie już poradziłem w miarę.
PS. W środę pierwszy egzamin XD
#modameska #gdansk
  • 15
@aks-74u: może przejdź się do ciuchlandu jakiegoś? poważnie mówię, pewnie znajdziesz tam jakiś fajny pasek skórzany za parę złotych. kto wie, może Ci się poszczęści i wyrwiesz jakąś marynarę za piątaka :D
@aks-74u: jest dziwne, mega dziwne, na pewno nie jest normą, no chyba, że chwilę po/przed egzaminem masz spotkanie z klientem albo inne poważne sprawy - ale specjalnie tylko na egzamin?
jakby mi się jakiś student tak #!$%@?ł na egzamin to bym skisł, siedząc w zwykłych jeansach i polarze
oczywiście są też ludzie, którzy na co dzień ubierają sie elegancko - no ale wtedy to nie jest smieszne, a u nich normalne

ale ubierać się casualowo na co dzień, a specjalnie na egzamin elegancko odwalić to jest trochę żenada
no chyba, że mowa o egzaminie / obronie dyplomu