Wpis z mikrobloga

Co wolicie aggro czy Control?
Ja wolę Control, znacznie, lubię przetrwać szturm dzieciaków i ukarać w późniejszej turze.
Czasem stawiam na półśrodek i zagram jakimś tempo, ale to się po prostu nudzi, duże win ratio ale nie ma funu z tego.

#hearthstone
  • 10
@PAT0S:
Aggro/Tempo jest dużo bardziej efektywne we wbijaniu rankingów, czy robieniu questów, ale granie nim jakoś nie przynosi mi satysfakcji i radochy.
Controlnymi deckami fajnie się gra, ale wbijanie nimi rankingów jest trochę masochistyczne.
Ja lubiłem grać rankingi starymi mid range deckami. Szkoda, ze zostały wyparte przez wszystkie tempo opcje :E
@PAT0S: Ja w sumie przede wszystkim preferuję posiadanie wielu decków (na tą chwilę posiadam 9 decków którymi można wygrywać - a wygrywać też lubię). A niestety jako f2p gracz, posiadanie szerokiej kolekcji utrudnia budowę decków controlnych. Na tą chwilę zbieram pył i może za jakiś miesiąc będe miał wystarczającą ilość pyłu na control locka.
@Edi93: mam Control locka i nie polecam, niby fajna mechanika, ale nużąca. Żałuję że przeznaczyłem pył na rin i resztę zamiast budować cube.
@Edi93: @Adamvs: każdy się nudzi przeszłej czy później, właśnie tak jak piszesz warto mieć kilka decków, żeby zmieniać co jakiś czas.
Cube ma fajną mechanikę i #!$%@? strasznie.
Dlatego chciałbym go mieć.