Wpis z mikrobloga

AMA z byłym adminem grupy Kononowicz&Major?

Dostałem nieoczekiwanie na priv wiadomość, że były admin tej chętnie się podzieli różnymi zakulisowymi informacjami. Co wy na to?

Opowiem kto kim jest i co zarzad grupy robi, planuje. Na poczatek moge podac Ci info o Joannie Kupiec. To 20 letni chlopak nie zwiazany z aft od tigera. Czasami bywal w lato na szkolnej. To on czesto zamawial kebaba majorowi by krzychowi dupa pekla, ostatnio tego nie robi. Redaktor baleron to nie Janusz Kupiec tylko Kamil Ch. Zarzad grupy dawno to wie tylko nie ujawnia tego bo chce gnoic Lukasza Z. Czyli prawdziwego janusza kupca.

#kononowicz
  • 17
- Widzialem, ze interesuje Cie Iza vel Kajetan Podgorski. Na poczatku stycznia to ja bylem z Iza/Krysia/Kajetanem na Szkolnej ich pogodzic. To moj szary rekaw widac na filmie "a my tu gadu gadu". Otoz Iza ma 25 lat, mieszka tak jak ja w Warszawie, konczy studia na AWF-ie w Warszawie (awf im. Piłsudskiego), nie wiem jaki kierunek dokladnie. Jest blondynka warszawianka z dziada pradziada jak mowi, ma naprawde na imie Gosia, czasami
Ale co z tą Ewą, nic nie chciał mówić?

- Nic nie chcial mowic. Wiem tylko ze widzial sie z nia 2 razy. A tak to nic.

Czy major coś mówił o swojej przeszłości kryminalno-więziennej?

- Iza cos sie pytala ale jak zaczal tlumaczyc to konon z meksykiem sie zaczeli klocic i temat umarl od razu praktycznie.
Cos mi sie kojarzy ze ona konczyla na awf cos z fitnesem ale reki nie
@matador74: Te odpowiedzi na Twoje pytania. Większość dialogu to kreacja tego admina. Zadzwonić do Konona każdy może. Parę osób do Suchego też, ale trzeba u nich czytać "między wierszami". Większość odpowiedzi typka, z którym nawijasz, to bełkot. Może coś jednak wydobędziesz, ale dla mnie to autolans ziomka na pejsbuku.