Aktywne Wpisy

WezelGordyjski +48
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Runaway28 +20
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Dostałem nieoczekiwanie na priv wiadomość, że były admin tej chętnie się podzieli różnymi zakulisowymi informacjami. Co wy na to?
Opowiem kto kim jest i co zarzad grupy robi, planuje. Na poczatek moge podac Ci info o Joannie Kupiec. To 20 letni chlopak nie zwiazany z aft od tigera. Czasami bywal w lato na szkolnej. To on czesto zamawial kebaba majorowi by krzychowi dupa pekla, ostatnio tego nie robi. Redaktor baleron to nie Janusz Kupiec tylko Kamil Ch. Zarzad grupy dawno to wie tylko nie ujawnia tego bo chce gnoic Lukasza Z. Czyli prawdziwego janusza kupca.
#kononowicz
Komentarz usunięty przez autora
- Nic nie chcial mowic. Wiem tylko ze widzial sie z nia 2 razy. A tak to nic.
Czy major coś mówił o swojej przeszłości kryminalno-więziennej?
- Iza cos sie pytala ale jak zaczal tlumaczyc to konon z meksykiem sie zaczeli klocic i temat umarl od razu praktycznie.
Cos mi sie kojarzy ze ona konczyla na awf cos z fitnesem ale reki nie
Komentarz usunięty przez autora
- Kobiety z tego co wiem nie mial. Ten redaktor chwilowy to nie janusz kupiec tylko taki kamil z minska mazowieckiego. Byla fama ze to janusz kupiec by na niego jeszcze bardziej cisneli, po prostu ot tak
@sw-walenty: ale co konkretnie?