Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że wykopki nienawidzą Gonciarza i siedzą godzinami oglądając streamy patologii?
Czyżby potrzeba dowartościowywania się była aż tak mocna, że widok kogoś mającego dość fajne życie bolał aż tak bardzo, żeby go nienawidzić? Ma swoją publikę, nie bije Kasi na wideo i pokazuje życie w Japonii, podczas gdy patusy leją swoje konkubiny
Czekam na wyjaśnienia
#gonciarz #patostreamy #logikaniebieskichpaskow #kiciochpyta
.
  • 29
  • Odpowiedz
@hatterka Oglądanie patusów jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe i nawet nie próbuję.

A co do Gonciarza - odkąd nie robi filmików o takim codziennym życiu w Japonii, nie oglądam go. Zwyczajnie mi nie pasuje jego obecny content aczkolwiek szanuję go za to, że wybił się dzięki samemu sobie bez bicia i picia na wizji.
  • Odpowiedz
  • 6
@MyPhilosophy też oglądam /oglądałam jakieś tematyczne, daily vlogi to nie dla mnie a w zapytaj beczke to tylko Dem.
W sumie szanuje go też za to, że wybił się robiąc to co lubi i na tym zarabia. Nie wielu się to udaje
  • Odpowiedz
@hatterka: Gonciarz nie streamuje. Nie jest chorągiewką, którą można manipulować. A wydaje mi się, że to właśnie możliwość wpływania na #rafatus, a przy okazji pośmiania się z tego w większym gronie na wykopie przyciąga ludzi.
  • Odpowiedz
@hatterka: ale zaraz zaraz bo to ze nie lubisz gonciarza nie znaczy ze nie lubisz jego filmów ja np. nie lubie gonciarza jako osoby ale jego vlogi sa fajne z dobrymi ujeciami itp. i czasem je obejrze.
  • Odpowiedz
@hatterka: Nigdy nie potrafię pojąć dlaczego ludzie zamiast obejrzeć fajnie zmontowany filmik przez człowieka, który się na tym zna, jest szczęśliwy w związku (co widać na jego produkcjach) i generalnie jest topką w Polsce wolą oglądać jakichś oszczanych, osranych patusów, którzy kopulują po Showupach. STOP PATOLOGII W INTERNACIE
  • Odpowiedz
@hatterka: Bo Rafatus kocha Marlenkę, a co zrobił Krzysiek? Rzucił Kasię. :( Kasia fajna taka, jak on mógł, teraz ludzie poznali prawdę o Gonciarzu, a kto wierzy jemu a nie Kasi, ten w kiblu światło gasi.
  • Odpowiedz
  • 9
@yogmean nie słyszałam o tym wcześniej , ale to chyba było 2 lata temu? Dalej mniej #!$%@? niż to co patusy odpiedsalaja

@Monochrome_Man z tą Grenlandia też skislam mocno, myśleli że wyjdą super filmy a nie poszło jak myśleli xd
O Islandii zajebiste filmy robi Capitan qrc, 6 tys subów i mega poziom
hatterka - @yogmean nie słyszałam o tym wcześniej , ale to chyba było 2 lata temu? Da...
  • Odpowiedz
@hatterka: Ciągłe przemycanie ideologii politycznych niezależnie czy to do vlogow turystycznych czy satyrycznych. Sztucznie wytworzony dystans do siebie.

Pewnie wychodzisz z założenia ze jest inteligentny. Skoro wspólnie owo założenie przyjmiemy, to gonciarz z pewnością wie ze poruszając kwestie wrażliwe, światopoglądowe, dzieli swoją widownię i przysparza sobie wrogów. Mimo to czerpie satysfakcję na poziomie wykopków wbijając niemal codziennie szpilę w przeciwne poglądy.

Jedyna różnica pomiędzy nim a niedorozwojem z wykopu jest taka
  • Odpowiedz
@Furiat: > Ciągłe przemycanie ideologii politycznych niezależnie czy to do vlogow turystycznych czy satyrycznych. Sztucznie wytworzony dystans do siebie...Nie zmienia to faktu ze mechanizm toksycznego psychola który nie może wytrzymać godziny bez skrytykowania przeciwnej opcji jest ten sam

Dokładnie TO. Zwięźle i w samo sedno.

@hatterka dzięki za linka, dobry film. ( ʖ̯)
MonochromeMan - @Furiat: > Ciągłe przemycanie ideologii politycznych niezależnie czy ...

źródło: comment_jVubOeHj0HIbGsifIKqJhEyEVUUp916c.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
Czekam na wyjaśnienia

@hatterka: po pierwsze - pewnie większości nie obchodzi japonia
po drugie - uważa się za nie wiadomo kogo, szczuje innych swoimi fanami
po trzecie - oglądałem kilka filmów gonciarza - jakoś drażnił mnie ich montaż
po czwarte - jego dziewczyna (?), partner w każdym razie uważa, że W Pustyni i w Puszczy jest rasistowskie

A i ostatnie - dlaczego ludzie wychodzą z błędnego założenia, że ludzie oglądający "patostreamy"
  • Odpowiedz
@hatterka: Why not both? Gardzę Gonciarzem, za jego pseudointelektualne #!$%@?, oraz nieustanne pokazywanie swojej gęby. Patrzcie, pojechałem na koniec świata, ale wam tego nie pokażę, tylko zamiast tego macie tu mój szpetny ryj.
  • Odpowiedz