Wpis z mikrobloga

Zainteresowanie #cudownysposobxd było tak duże, że postanowiłem zrobić nowy wpis.

Zacznijmy od tego że nie zdradzę Wam swoich nazwisk na których zarobiłem, tylko i wyłącznie dlatego, że zaraz połowa z Was pójdzie na łatwiznę, jeżeli X mirków skupi się tylko na tym co ja podałem to nie ma prawda, że będzie to działać bo zawalicie sami sobie rynek i będziecie smutni.

Druga sprawa ja działałem na ps4 - tam rynek jest duży więc ekhem jest łatwiej. Wyrywkowo spojrzałem na xboxa tam też powinno banglać - O PC NIE POWIEM NIC, ALE JAK KTOŚ SPRAWDZI TO NIECH MI NAPISZE!

Do rzeczy, cały " FANTASTYCZNY SPOSÓB " polega na malutkich taniutkich zmianach pozycji. Przeważnie z LP -> LS, PP -> PS, LO -> CLS, PO -> CPS. (Na inne zmiany też się nie zamykajcie, ale przecież nie będę pisał wszystkich.. zwróćcie uwaga na N -> ŚN bo to zawsze wychodzi najlepiej :) )

Naszą przygodę zaczynamy od wybrania sobie SBC LIGOWEGO , tak tak dokładnie, ale nie zrażajcie się! Po zrobieniu małego riserczu pod kontem tego tekstu mogę zasugerować że najbardziej efektywne sbc na których się możecie skupić to EREDIVISIE, RUSKIJALIGA, MLS, CHAMPIONSHIP no i PORTUGALSKA.

KOLEJNY ETAP , szukamy SBC które spełnia jeden konieczny warunek - W formacji SBC są skrzydłowi , w składzie nie ma - bingo! (ktoś zapyta, po co zmieniać pozycje skoro można to zrobić bez tego? nie ma w tym logiki, sprzedajo się to się sprzedajo! ( ͡º ͜ʖ͡º) ) Oczywiście cumple tak samo cm->cam cm->cdm eceteraecetera. Aczkolwiek w tej kwestii trzeba się wysilić troche bardziej - zasugeruje nieśmiało, że się opłaca poświęcić 5 minut więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)

Aaa jeszcze warto w Waszym poszukiwaniu odpowiednich zawodników, zwracać uwagę jakie są paczki za zrobienie danej drużyny - im lepsza paczka tym lepiej schodzą zawodnicy po zmianach :)

Prosty przykład pierwszy z brzegu który super działa(sprawdziłem, kupiłem paru, zmieniłem i przemieliłem)

EFL CHAMPIONSHIP - BRENTFORD (RARE CONSUMABLES PACK)
Zauważyłem że formacja jest ze skrzydłowymi -> sprawdzam czy są skrzydłowi w klubie -> NIE MA PS!!!!111!!1!1 -> PP Josh Clarke 64 overal , brązowy -> sprawdzam za ile faktycznie stoi PS na rynku.... ooo 2,2k! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) -> super super licytuje sobie za 200-300-400-500 zależy ile chcę zarobić na jednej karcie -> zmieniam pozycje -> ja wystawiałem o 2-4 stówki taniej w zależności ile było kart na rynku już po zmianie.

Ot cała filozofia. Nic odkrywczego raczej nie napisałem, ale jak komuś się to przyda do zarobienia paru coinów to się ciesze. Wiem też że wielu z Was będzie miało to w życi BO JAK TO NIE PODAŁEŚ TYCH SWOICH NAZWISK JESTEM NOSACZEM I JESTEM LENIWY TAKZE SPADAJ NA SZCZAW ( ͡º ͜ʖ͡º)

I najważniejsze, nie zrażajcie się że wpadło Wam tylko 30 czy tam 60k , jak znajdziecie te 10-15 zawodników na których będziecie regularnie handlować to zobaczycie efekty , obiecuje! Myślę że poświęcając 2-3h w ciągu dnia lekko w tydzień osiągniecie pół bańki :) Mi poszło to sprawniej bo wiedziałem, czego gdzie i jak szukać.

#fifa18 #fut #xboxone #xbox #ps4 myślałem też o nowym hasztagu, gdzie będziecie mogli pokazywać efekty działania - #cudownysposobxd

Więcej grzechów nie pamiętam , nie piszcie mi na pw że macie 421k i czy Wam pomogę, bo Wam nie pomogę, tzn właśnie Wam pomagam!! sposobów na zarabianie jest 43 tysiące wystarczy troszkę ruszyć głową - ale jeżeli #cudownysposobxd Wam nie pomoże w zarobku - to idzccie kupować coinsy, albo fifa poinsty (,)

Jak komuś pomogłem/zainspirowałem dajcie + :) w razie niejasności piszcie na pw! pozdrawiam 5!
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Haraj: człowiek uczy się całe życie!
@Mato: powodzenia, daj znaka jak idzie :)

I JESZCZE UZUPEŁNIENIE DO WSZYSTKICH - NIE ZAWALAJCIE SOBIE RYNKU CUMPLE - WYSTAWIAMY MAX 3 sztuki jednego nazwiska!
  • Odpowiedz
@kcpi: uważam że 30 czy tam 50 mirasków nie jest w stanie zepsuć tego sposobu bo się nie da no chyba że jakiś idiota bedzie ceny podcinał i psuł rynek :)

druga sprawa, tak jak wspominałem sposobów jest fchui na takie proste chałupnicze klepanko, szukajcie a znajdziecie! :)
  • Odpowiedz
@WhoSayKo: na testa znalazłem klub bez pozycji wymaganej kupiłem brazowego typka po 150 zmiana pozycji i wystawiony za 2k, obecnie na rynku nie bylo zadnego grajka z ta pozycja na rynku transferowym zobaczymy czy zejdzie
  • Odpowiedz
@Rafauvu: ja na szybko zrobiłem i chyba bledem byl wybór brazowej karty, lub trzeba poczekac na godziny wieczorne wtedy wiekszy ruch, na iwkesze testy w pracy nie mam czasu
  • Odpowiedz
@Rafauvu: ja tylko sprawdzałem wyrywkowo czy nikt ryku nie zaspawał na ps4 , na tych nazwiskach na których ja pracowałem nic się nie dzieje takze słabo się staracie ( ͡º ͜ʖ͡º)

@JagaFan: na spokojnie, pierwszy dzień bez pośpiechu, posprawdzaj, przemyśl, przekalkuluj, wypisz sobie 20 nazwisk, każde kup po x2 wystaw , czekaj na efekty :) brązowe/srebrne karty nie ma znaczenia - musisz znaleźć swoją nisze!

@Mato: jestem bardzo zaintrygowany
  • Odpowiedz
@WhoSayKo: wybacz zwątpienie, ale coś to wszystko grubymi nićmi szyte :P najpierw wrzucasz skład za jakieś 40k i twierdzisz, że od zera zarobiłeś na niego w jakieś 3h. Teraz każesz wystawiać karty na 3 w nadziei, że kiedyś się sprzeda.

Moim zdaniem ludzie robiąc sbc kierują sie nazwiskami z futbina a nie wyszukują po pozycjach. Często da się zrobić sbc bez zmian pozycji np. bramkarz w ataku. To tym bardziej
  • Odpowiedz
@woland9: skład był za 100k mirasku jak mamy byś dokładni , druga sprawa nie chcesz nie rób , chciałem pomóc wszystkim jak normalny biały człowiek, doszukujesz się w tym jakiegoś gówna? trudno ( ͡º ͜ʖ͡º)

widzę że faktycznie znasz zasady jak się robi sbc - szanuje ( ͡º ͜ʖ͡º) podkreśliłem ZE NIE MA W TYM ŻADNEJ LOGIKI , Ty znasz
  • Odpowiedz
@WhoSayKo: źle odebrałeś wszystko. To nie miało brzmieć jak atak albo zarzut. Choć może i tak brzmiało. A ten skład, który wrzuciłeś źle oszacowałem, bo zakładałem, że te 3 informy które tam były są w okolicy quicksella ;) Nie obrażaj się tak, bo pisząc to nie miałem złych intencji, mireczku :P Fajny avatar tak btw. Kleszcz to był gość :P
  • Odpowiedz