Aktywne Wpisy
olito +575
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
hehehead +73
#izrael
o nie nie nie izrael bracia byliśmy w błędzie nasza waifu jednak żyje
o nie nie nie izrael bracia byliśmy w błędzie nasza waifu jednak żyje
A faktem jest, że w ciągu ostatnich 24h lisk wyraźnie rośnie w stosunku do btc, jak i prace nad core posuwają się do przodu nieustannie.
"Nie interesuje mnie para LSK/BTC" - A mnie interesuje i ma ona znaczenie, argumenty podałem wyżej.
"Gdyby ludzie się mnie tutaj posłuchali to mieli by dziś o kilkadziesiąt procent tokenow więcej." - A co to ma wspólnego z twoim ciągłym przekonaniu o tym, że Lisk upadnie? Przez to hejtujesz, że cie nie posłuchali?
Od września sytuacja się zmieniła, zespół się zmienił, rynek i pewnie jak to w każdym wielkim projekcie
hejt - mam na myśli wypowiedzi wyłącznie negatywne i domysły niepoparte faktami, brak dostrzegania pozytywów, które ewidentnie występują (dla zrozumienia negatywne też) A po twoich wypowiedziach takie widzę:
"Lisk jest w drodze na 8$ i żadne relaunche tu nie pomogą "
"Nie ma szans ze platforma będzie działać 20 lutego. "
Hejt na inwestujących w lisk:
"Dzieciaki z tagu
"Przecież jak na razie nie trafiłem tylko ceny 8$ ale myślę że to kwestia 2 tygodni." DOBRZE! - zobaczymy! :) nikt nie mówi, że tak nie będzie, mnie obchodzi czym to będzie spowodowane ? Jeśli w ogóle dojdzie do takiego zjazdu. Czy przez to, że Lisk jest tak fatalny jak twierdzisz czy przez BTC i jeśli Przez BTC to chciałbym wtedy zobaczyć jak się ma para LSK/BTC, bo w końcu