Aktywne Wpisy
revoolution +10
ech beka z tych wszystkich przegrywów że zamiast wziąć się za siebie w realnym świecie to płaczą na wirtualnym portalu w wirtualnym świecie
to chyba styl życia
#przegryw
to chyba styl życia
#przegryw
Szyszkalogin +3
#przegryw baba w kołchozie mi ściągla spodnie
Zdaje się być niewiele lepszy od obecnego w Z3 Compact, a z niego też nie byłem do końca zadowolony. Mam aktualnie takie same problemy z autofocusem jakie miałem wcześniej, szczególnie ciężko mi zrobić ładne zdjęcie tekstu, np. notatek albo okładki książki. Pamiętam że już dużo milej robiło mi się zdjęcia Nexusem 5, a on też nie miał jakiegoś topowego aparatu. Zawodzi też brak HDR w trybie automatycznym, a zdjęć seryjnych nie da się w żaden sposób zabrać z dotykowego przycisku migawki.
Podzielcie się plis swoimi opiniami, może to ja coś robię źle albo dostałem wadliwy egzemplarz, nie wiem, niby flagowiec, a jest naprawdę średnio. W testach aparat też wydawał się być raczej chwalony.
#smartfon #fotografia #opinia #telefony #sony
@BigBadBat: Sam aparat w Z3 Compact pod względem jakości zdjęć nie różnił się zbytnio od tego od tego w Sony Ericssonie K800i.
@BigBadBat: dla mnie ten aparat to tragedia. To już dużo tańsze LG G2 mini robi lepsze zdjęcia.
@Papasanbaba Trochę przeszkadzają xD Te ramki i aparat to jedyne zarzuty jakie mam względem XZ1. Zdecydowałem się na nią m.in. dlatego że szukałem flagowca z ekranem HDR i jestem przeciwny wyższym rozdzielczościom w smartfonach niż 1080p.
@zirytowana_plaszczka Nie przesadzasz delikatnie? XD
@tomy86 Nie miałem styczności z tym LG, ale jak wyżej, na obecnym aparacie jestem zawiedziony, brakuje mu też tej hmm płynności, która jest chociażby u Samsunga czy Apple.
@leopolis XZ Pro jestem bardzo ciekawy, ale teraz już koniecznie muszą podjąć radykalne kroki względem aparatu i ramek, bo jak tak dalej pojdzie to nawet ja się od nich odwrócę xD Wczoraj widziałem też jakąś plotę, że mają się złącza audio pozbyć, strzał w stopę imo.
@smieszke Piękne Ci (jeżeli