Aktywne Wpisy
kamikaze_ +784
TVN i ocieplanie wizerunku xD
SzejdiSlimSzejdi +633
Wyobraźcie sobie, że na wiecu Tuska pojawia się np. Sośnierz,
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
#kryptowaluty
Wchodzisz na cryptopie kupujesz od cholery coinow po 1,2,3 satoshi czekasz az beda kosztowac ze 100 i odbierasz profit
wchodzę na coinmarketcap.com, pokazuję wszystkie 1300coinów, sortuję według ceny.
Sprawdzam wszystkie coiny od najtańszego po takie co kosztują 0,000001 - 0,01$.
Sprawdzam czy strona projektu nadal istnieje
Sprawdzam twitera, bitcointalk czy coś piszą
Jeśli tak to kupuję za 1-2$ kilka tysięcy sztuk.
Gdzieś przedwczoraj wymieniłem wszystkie shity które kupiłem na yobit.net
i część na hitbtc.
HTML5 5$ > 150$ ale nie sprzedałem
B3 2sat>>180sat w kilka dni
@pawelwykop: ale kupujesz na różnych giełdach czy jest jakas jedna wspólna dobra do tego? Ja mam kucoin i nie chce mi się tez na 10 procesów rejestracji przechodzić