Wpis z mikrobloga

@Syrenamen: oh kumplu, nawet nie wiesz, jak się uśmiałem XD filmik wprowadzający dla Ciebie:

a utwór masz tutaj( ͡° ͜ʖ ͡°)

to raczej jedna z tych piosenek, które puszczasz w tle, gdy robisz coś innego, np. jedziesz sobie nocą pustą autostradą i rozmyślasz o świecie, ale za to kocham ją ponad wszystko, że nie wybija się na pierwszy plan i nie krzyczy o uwagę, tylko
J.....k - @Syrenamen: oh kumplu, nawet nie wiesz, jak się uśmiałem XD filmik wprowadz...
  • Odpowiedz
@LeonAmator Mirku, nie mam pojęcia, skąd jest Twój awatar ( ͡° ʖ̯ ͡°) wysyłam Wam moje skojarzenia, gdy widzę Twój awatar, mam przed oczami tych biczujących się mnichów; dobry jest ten teledysk, mocny ( ͡º ͜ʖ͡º)
J.....k - @LeonAmator Mirku, nie mam pojęcia, skąd jest Twój awatar ( ͡° ʖ̯ ͡°) wysył...
  • Odpowiedz
@Grzesiek4 absolutnie najlepszy dziś, nie da się ustawić lepszego awataru niż ten, który masz, jest to po prostu niemożliwe, tak samo jak nie ma lepszej gry od Life is Strange ( ͡º ͜ʖ͡º) najchętniej wysłałbym Ci po prostu cały soundtrack, ale skoro muszę wybrać jedną piosenkę - trzymaj ()
J.....k - @Grzesiek4 absolutnie najlepszy dziś, nie da się ustawić lepszego awataru n...
  • Odpowiedz