@ajzaofficial: bardzo średni, zaczynało się fajnie ale jakoś po 7 odcinku chyba odpuściłem bo nie dało się tego oglądać i wcale tu nie chodzi o jakość, bo ściągałem 1080p, jakieś takie dziwne fabularnie
@Kvazar: @Czikita113: @darkelf: @ImYourPastClaire: @goodidea: kiedyś dojrzałam mężczyznę oglądającego w pociągu, a akurat miał napisy, także podglądałam. Włączyłam sobie i jak na chwilę obecną całkiem interesujące.
@darkelf: Pierwszy raz spotkałeś się z tym, że ludzie maja różne gusta? Poza tym krytykę Mr Robota czytałam nawet tutaj, także słabo szukałeś. ( ͡°͜ʖ͡°) To nie jest hejt tylko subiektywna opinia.
1. GOT 2. The Last Kingdom 3. Black Mirror 4. Stranger Things 5. Vikings 6. Spartacus 7. Dr House 8. Breaking bad 9. AHS 10. Mindhunter - kolejność przypadkowa, ale wszystkie uważam są
@ajzaofficial: w tagu widac tylko lepiej nie czytaj spoilerów bo ten serial jest bardzo zaskakujący na wielu płaszczyznach, po pierwszym sezonie wydaje sie ze już nic nowego nie bedzie a tym czasem....
Właśnie zgłosiłem mailowo do ZDiUM "dziurę" w drodze. Zgłoszenie zostało przyjęte i otrzymało numer. Plusujących zawołam w dniu załatania dziury bądź w niedzielę wyborczą wieczorem. ( ͡°͜ʖ͡°)
1. GOT 2. The Last Kingdom 3. Black Mirror 4. Stranger Things 5. Vikings 6. Spartacus 7. Dr House 8. Breaking bad 9. AHS 10. Mindhunter - kolejność przypadkowa, ale wszystkie uważam są
Komentarz usunięty przez autora
bardzo dobry serial tylko 2 sezon slabszy od 1 i 3