#piotrkijanka Zakończyli poszukiwania w Wiśle. Jest wypowiedź żony:
Żona Piotra Kijanki jest przekonana, że jej mąż nie opuścił rodziny z własnej woli. - Za bardzo kochał, jeśli nie mnie, to naszego synka - mówi w rozmowie z Fakt24.pl.
To znaczy, że jest duże prawdopodobieństwo, że #!$%@?ł od rodziny.
@swinkapl: No właśnie piszę, że zakończyli poszukiwania. Jak ja bym chciał #!$%@?ć to też bym zmylił tropy tak, żeby marnowali czas na szukanie w innym miejscu (np. w rzece) do czasu aż skasują się nagrania z monitoringów w innych miejscach.
@nalej_mi_zupy nie no niestety to jest mocno oczywiste że wpadł do rzeki. Nikt nie opuszcza rodziny po wspólnej udanej imprezie, wracając z niej będąc pijanym do domu.
@Amelie: @Amelie: Znam historię, że koleś się powiesił po udanej imprezie komunijnej swojej córki i nawet listu nie zostawił. Nikt z rodziny nawet nie podejrzewał, że coś może być z nim nie tak. Kochający mąż i ojciec. Gdyby nie to, że majgnął się w swojej łazience zamknięty od wewnątrz to pewnie rodzina do tej pory szukałaby zabójcy.
Udawanie dobrej zabawy i pijanego w sztos to też nie problem.
Pamiętacie jak jeszcze rok temu dzień w dzień był grzany temat tego że Europa nie poradzi sobie bez rosyjskiego gazu i ropy? Dosłownie codziennie było o tym wspominane i ruscy grozili tym w każdej wypowiedzi. Kiedy ostatni raz o tym słyszeliście w ostatnim czasie? #ukraina #rosja #wojna
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To znaczy, że jest duże prawdopodobieństwo, że #!$%@?ł od rodziny.
Jak ja bym chciał #!$%@?ć to też bym zmylił tropy tak, żeby marnowali czas na szukanie w innym miejscu (np. w rzece) do czasu aż skasują się nagrania z monitoringów w innych miejscach.
Udawanie dobrej zabawy i pijanego w sztos to też nie problem.