Wpis z mikrobloga

Dziękuję ogromnie za wiadomość. Tradycyjnie tożsamość wywiadowcy pozostawiam na razie utajnioną. W gestii autora jest czy będzie życzył sobie się ujawnić. Pozdrawiam Cię serdecznie i jestem wdzięczny za Twoją pomoc!

Sprawa jest tak bulwersująca, że az chyba ja wezme udział. Stalkerowcy obok trolli to najgorsza kategoria podludzi.

Widzę że Państwo Kościuszko w swoich prześladowaniach sa bardzo nieostrożni i publikuja swoje dane na lewo i prawo w filmach YT i mediach społecznościowych. Które warto by wspólnymi siłami zebrać do kupy.

W tym na jednym z nagrań, w którym chwalą się uniewinnieniem, chwalą się także... nazwiskiem swoich pełnomocników prawnych: https://www.youtube.com/watch?v=MoHO2AF-x54 ok 0:30 sec, którym jest chyba mec. Szybkowski? z Krakowa. Strona ORA Kraków pozostawia wiele do życzenia, warto sprawdzić pod kątem pasujących nazwisk na liscie adwokatów i radców prawnych.

Ciekawe czy ów kancelaria z panem mecenasem stoi też za gimnastyką prawną w pozostałych sprawach, która daje płaszczyk niewinności stalkerom przed organami ścigania.

Może podobnie jak w przypadku agencji reklamy działającej na rzecz chamstwa z #willakarpatia, potrzebują wykop-reklamy swojej działalności ?

#wypokszwadron
PozytywistycznaMetamorfoza - Dziękuję ogromnie za wiadomość. Tradycyjnie tożsamość wy...
  • 15
Czy ja dobrze pamiętam, że on miał wcześniej sprawę za pobicie niewinnego człowieka a też niewiele mu zrobili? Może ten sam adwokat go bronił?

@To_ja_moze_pozamiatam: Szczerze mówiąc to nie wiem, choć przypuszczam, że zapewne dobrze pamiętasz. Tutaj też można znaleźć trochę informacji:
https://www.wykop.pl/link/3843135/trzyosobowa-rodzina-terroryzuje-od-4-lat-kobiete-pomozmy-ofierze-stalkingu/

#!$%@? kto to pisał, dawaj namiary.

@iAmTS: Spokojnie, po co się tak denerwować? Człowiek podrzucił nam sporo wartościowych informacji - i przesyła mi na skrzynkę dalej -
@PozytywistycznaMetamorfoza: Znalazłem na stronie Uwagi:

Rodzina K. pochodzi z Tarnowa. Okazuje się, że tam również uprzykrzała życie swoim sąsiadom. W 2009 roku ofiarą stał się pan Andrzej, który widział jak córka pani doktor rzucała z okna kamieniami w auta zaparkowane przy ulicy.

- Poczułem tylko, że ktoś zarzucił mi pętlę na szyję, zacisnął i pociągnął mnie do tyłu. A potem słyszałem "Zabij ch…ja". To krzyczała matka. Miałem ciemno przed oczami
@PozytywistycznaMetamorfoza: Oczywiście gardzę tą rodzinką, ale nie rozumiem nagonki na adwokata. Taki to jest zawód. Adwokat jest od działania w interesie oskarżonego klienta. Prokuratur i policja działają w interesie publicznym. To sąd decyduje o winie, rozstrzyga, ocenia, którym dowodom dać wiarę, a którym wiarygodności odmówić.

To, że adwokat broni w ramach swojej pracy klienta — obojętnie kim by nie był, czy pedofilem, czy mordercą — nie oznacza, że adwokat popiera
nie oznacza, że adwokat popiera morderstwa i pedofilię. Oznacza to, że wykonuje swoją pracę, bo według polskiego prawa oskarżonemu przysługuje prawo do obrony.

@Makiawel: I o ile nie jest z urzędu, to świadomie podjął wybór by za pieniądze prowadzić sprawę i bronić stalkerów. Normalny człowiek nie brał by tak bagiennej sprawy za judasze srebrniki.