#internet #gliwice Pytanie do Mireczków z gliwic i okolic- Jakiś sprawdzony dostawca internetu w okolic "hehe" trójkąta a dokładnie Królowej Jadwigi - bo wszyscy więksi [pirx,prox,upc] wypinają się :c
@aleocotuchodzi: Zadzwoniłem - i pan z obsługi stwierdził że raczej nic nie mają - ale ma dać znać.. zobaczymy, ale dużej nadziei sobie nie robię. @Jaracz_Joint: Well, mieszkanie po znajomości za grożę więc "jest ryzyko, jest przyjemność" [albo obity ryj, tego jeszcze nie wiem] @WuDwaKa: właśnie co do netów LTE boje się tego, że najpierw będzie wszystko cacy a po 2-3 miesiącach zacznie się festiwal rozłączeń i opóźnień- ogólnie
Pytanie do Mireczków z gliwic i okolic- Jakiś sprawdzony dostawca internetu w okolic "hehe" trójkąta a dokładnie Królowej Jadwigi - bo wszyscy więksi [pirx,prox,upc] wypinają się :c
@4rci: jak wszędzie - operatorzy LTE
@nickszalinski: I na tym tle wyróżnia się T-mobile ze swoim internetem domowym 20/60 bez limitu.
@Jaracz_Joint: Well, mieszkanie po znajomości za grożę więc "jest ryzyko, jest przyjemność" [albo obity ryj, tego jeszcze nie wiem]
@WuDwaKa: właśnie co do netów LTE boje się tego, że najpierw będzie wszystko cacy a po 2-3 miesiącach zacznie się festiwal rozłączeń i opóźnień- ogólnie
Co do LTE to powiem Ci mam z Play i dobrze mi się sprawuje pytanie czy ograniczenie do transferu 100GB cię blokuje.