Aktywne Wpisy

Undying +577
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść

Ryptun +859

elo mirki, jest sens układanie jakiegoś konkretnego planu pod siłę skoro jestem na redukcji i spada mi ciągle siła? Zależy mi na 3-boju. Trenuje ciągle ciężko wyciskanie, ciągi i przysiady więc wzorzec ruchowy jest ciągle w użyciu ale po prostu na każdym treningu wykonuje inne ćwiczenia i nie notuje wyników. Myślę żeby rozpisać sobie plan dopiero jak będę wchodził na masę. Co o tym pomyśle myślą mikrokoksy?
up();
down();
up();
uff, zmęczyłem się ;D
Oczywiście zależy jeszcze wszystko w jakim stopniu zaawansowania jesteś.
Jak już zaczniesz jeść, to polecam plan Sheiko.
@SportoweSuple: żeby nie cofać się w progresie, a zrzucić kilka zbędnych kilogramów? przecież to oczywiste pytanie.
@ugotowany_kamien: masz w takim razie
a) do dupy plan (za ciężki lub za lekki, nie wywróżę)
b) o wiele za duży deficyt kaloryczny
c) regeneracje jeszcze bardziej do
źródło: comment_tiPCuqEAL13wun1KT4ndgJbvsv3WJeyM.jpg
Pobierz@SportoweSuple: 200kg to nie jest wielki wynik akurat, więc spokojnie możesz to poprawić na redukcji :)
@biamiVajs: cytuje Borisa Sheiko, który śmieje się, że 273kg to jest żaden wynik w matwym