Aktywne Wpisy
Grejt_Sajaman +48
Ale oni są #!$%@? odklejeni, że ja #!$%@? XDDD chłopka się cieszy że jakiś obcy twór będzie ingerował w nasze polskie sprawy. Oni by najchętniej oddali suwerenność do UE
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Kolor biały, kupiona w BG na wakacje 2k17 więc jeszcze pół roku gwarancji, biała 3/64, stan idealny + case Nillkin i cały czas szkło na ekranie.
Jedyny mankament to zdarzający się ghosting na ekranie (częsta przypadłość z tego co wiem, nie oddawałem na gwarancję bo mi nie przeszkadza). Może ktoś inny oddawał z takim problemem do BG i może się wypowiedzieć czy przyjęli? #banggood
Ewentualnie wymiana na czarne A1
Komentarz usunięty przez autora
@Shirako: strasznie slaby pomysl.
az tak kolor ci przeszkadza czy co?
@Miedzyzdroje2005 w linku masz zdjęcie
https://www.wykop.pl/wpis/29382481/tl-dr-#!$%@?-xiaomi-sprawilem-sobie-xiaomi-redmi-no/
bo i tak chcialem zmienić na lineage ale rozważałem reklamacje