Wpis z mikrobloga

@Murtani: nie ogarniam jeszcze wszystkich formacji, jest akcja na volumenie, a jak btc psikusa nie zrobi to wystarczy okazać cierpliwość i sprzedać na górce trzymając się poprzednich szczytów
@Wypoks: W rzeczy samej, chociaż lepszy był w okolicach 50k tydzień temu

AMP ty gnoju czemu nie kupiłem cię więcej po 20k (°°

Warto tu także wspomnieć o LBC, chociaż dzisiaj nie wydaje się najlepszym momentem na wejście. Nie wiem czemu te dwa coiny mi się kojarzą, może przez wielkie nadzieje wiązane z nimi przez praktycznie wszystkich OG's.
@Wypoks: Ja wchodziłem między 40 a 60k, więc czuję dobrze, ale patrząc na poprzedni cykl - wzrost będzie dość powolny i co chwilę retrace, więc nie wiem, czy masz do tego cierpliwość. Mam kilka takich "powolnych" bagów, AMP to też jeden z nich, XCP ostatnio wybiło i GBYTE trochę też, a jeszcze UBQ i STRAT się czają, więc chyba złote czasu mojego portfolio dopiero nadchodzą. Mam nadzieję, że zdążą nadejść, zanim
@Wypoks: Aaa nie wspomniałem mojego największego baga - VIA, ale pociąg w zasadzie już trochę odjechał, nie mam pojęcia, jak wysoko toto jest w stanie polecieć. Lead dev jest typowym autystycznym dzieciakiem - mangofilem, więc wróżę mu świetlaną przyszłość, gdyby tylko zadbali o jakiś marketing ( ͡° ͜ʖ ͡°)