Aktywne Wpisy
Dinth +85
Zdawalem prawo jazdy w UK i tam jezdzilem jakies 10 lat. W Polsce tylko raz siadlem na kierownice - jakies 10km z lotniska przez wsie i stwierdzilem ze pier**** jazde po polsce. Jadac 50km/h na ograniczeniu 50km/h, doslownie co kilkadziesiat sekund ktos za mna trabil, mrugal swiatlami i nastepnie wyprzedzal. Na tym odcinku wyprzedzilo mnie - zeby tylko wyprzedzono, ale wyprzedzono w bardzo agresywny sposob - conajmniej z kilkadziesiat samochodow.
Jezdzac po
Jezdzac po
jestemtunew +305
Amerykanskie Shanky Knees kilak dni temu rzuciło takim zestawem. Franz Ferdinand, Vanice Joy, Alvvays, War on Drugs, Parquet Courts, Basement. Ale przede wszystkim Headlinerzy czyli QOTSA, Jack White i The National. Czemu o tym wspominam? Bo fest odbywa się w Atlancie 4-6 maja. Jak widać nazwy się powtarzają już w późniejszych ogłoszeniach w europie więc warto i tam zerkać czy przypadkiem ktoś nie chce jednak zakrecić się nad starym kontynentem.
I ostatni fest pojawia się własnie z podanego wyżej powodu. Bonnaroo tez się ogłosiło! 7-10 czerwca a tam The Killers, Bon Iver(2 sety, jeden przewiduję że rocznicowe For Emma jak pisałem jeszcze o 2017 ze chce ruszyć z tym w trasę), Alt-J, Anderson.paak, Chromeo, BROCKHAMTPON, Manchester Orchestra, The Glitch Mob, Thundercat, Moses Sumney, Japanese breakfast, Pond czy Everything Everything. Wspominam o Bonnaroo bo kto wie kto jeszcze sciągnie się do nas, jak widać jeszcze jest zbyt wiele niewiadomych i trzeba czekać na kolejne polskie ruchy. Nie tyle co Opener i OFF czyli najbardziej przeze mnie oczekiwane ale też Orange(bo ogłosili out of fucking nowhere Dua Lipa 1 dnia, a super bo zamierzam jechać na 1 dzień i znów potańczyć do niej ;3) czy ten nieszczęscny krakowski fest. Faktem jest ze coraz bardziej się to klaruje a odpowiedz musi być jedna. KIEDY TE OGŁOSZENIA BEDO!?
A tak wrzucę teraz utworem który dałbym znów wiele by usłyszeć na żywo
Arctic Monkeys - 505
#opener #muzyka #zimniokpoleca #offfestival #orangefestival # cokolwiektokrakowskiegomazatag
(。◕‿‿◕。)