Aktywne Wpisy
szymski1 +87
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +87
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Telefon się kończy... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mija prawie 2 lata od zakupu #xiaomi Mi 5.
Galeria się wgrywa 5 minut, apki się zaczynają wieszać... Nie wiem czy to mój ROM, czy update do MIUI8.
Bateryjka nie ta co kiedyś. I wiele innych problemów. Chyba czas na zmiany...
A więc do boju staje dwóch kandydatów:
Xiaomi Mi MIX 2 vs OnePlus 5T
Najważniejszą rzeczą, przez którą wybrałem te telefony to wielkość ekranu i DualSim. Jeżeli macie inne podobne propozycje to chętnie popaczam.
A z tych dwóch co powyżej to: #xiaomilepsze czy #oneplus 5T? Na co byście stawiali?
Nie wiem sam co kupić ¯_(ツ)_/¯
Dzięki za wszelkie plusy i minusy powyższych telefonów!
#telefony
Jak dla mnie:
- o klasę lepszy ekran
- lepszy aparat (chociaż oba są wybrakowane, mix2 to zła jakość zdjęć, 5t brak stabilizacji optycznej)
- wymiary i waga - Oneplusa
@HDMI: ototototoo dokładnie!
dokładnie
@Barto_:
Co do czytnika linii. Wychodzi na to że xiaomi ma najlepszy czytnik na świecie. Ale odblokowanie twarzą jest mega w OP5T.
@Barto_: tak
co ty nie powiesz
iphona kup
Problem z LOS jest taki że zaczyna działać coraz wolniej po jakimś czasie, problemu z baterią nie rozwiązuje, funkcji których używałem na MIUI brak (nagrywanie połączeń, blokada wybranych aplikacji - wiem że można je zastąpić czymś ze sklepu ale