#paradox to chyba zatrudnia wykopowego grafika do robienia flag, bo to co oni #!$%@?ą to przechodzi ludzkie pojęcie xD Najgorsze że nawet kiedy mają pod nosem autentyczne historyczne flagi to imbecyle robią jakieś własne gówno, gdyby nie moderzy to już dawno by padli xD
Co tu wymagać jak nie potrafią nawet dać zdjęcie młodego Mao w Chinach tylko dają te co pierwsze wyskakuje po wpisaniu w Google xD Albo dają w Kambodży Pol Pota który miał w czasach gry z jakieś 13 lat może.
@Szczykawa: Jak byli w dupie z terminem o jakiś rok, to co się dziwisz, że cięli research? Aż dziw, że cokolwiek działało na premierę. Choć uczciwie trzeba przyznać, że w WtT
@myzael: Ale od premiery już grubo ponad rok, a portret Mao poprawiają dopiero przy okazji sowicie płatnego DLC xD A Pol Pot to z 30 sekund żeby otworzyć plik i zmienić nazwę. I tak ma portret generowany losowo to co za różnica. Nawet im o tym pisałem na forum i zlewka.
Ale od premiery już grubo ponad rok, a portret Mao poprawiają dopiero przy okazji sowicie płatnego DLC xD A Pol Pot to z 30 sekund żeby otworzyć plik i zmienić nazwę. I tak ma portret generowany losowo to co za różnica. Nawet im o tym pisałem na forum i zlewka.
@Szczykawa: Ja nie mówię, że nie (choć poprawka Mao jest w patchu, nie przesadzaj ;) ). Ale to tak jakby się
Najgorsze że nawet kiedy mają pod nosem autentyczne historyczne flagi to imbecyle robią jakieś własne gówno, gdyby nie moderzy to już dawno by padli xD
#heartsofiron #hoi4 #hoi #grafika #bekazpodludzi
@Szczykawa: Jak byli w dupie z terminem o jakiś rok, to co się dziwisz, że cięli research? Aż dziw, że cokolwiek działało na premierę. Choć uczciwie trzeba przyznać, że w WtT
@Szczykawa: Ja nie mówię, że nie (choć poprawka Mao jest w patchu, nie przesadzaj ;) ). Ale to tak jakby się