Wpis z mikrobloga

Tak widzę neuropków masowo plusujących memy o "ruchaniu kolegi" przez "pedałów z ONRu".

Najlepsza beka jest z tego, że 30 sekund po wrzuceniu, lub zaplusowaniu takiego mema potrafią płakać jaka to straszna homofobia panuje w Polsce XDDDDDDDDDDDD

No ale zaraz pewnie napiszą, że oni wyzywają od "pedałów" ironicznie i to się nie liczy XDD

#heheszki #humorobrazkowy #takaprawda #4konserwy #shitwykopsays #rakcontent #bekazpodludzi #polityka
L.....i - Tak widzę neuropków masowo plusujących memy o "ruchaniu kolegi" przez "peda...

źródło: comment_YDKGZlYEQzwfBC2ZhWOJb9sSWncW3SPi.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lawrence_z_Arabii: lewaki to taki sowiecki ulep człowieka, oni są jak z gliny można ich ukształtować według potrzeb, kto daje kasę ten kształtuje, działają na podobnej zasadzie jak najstarszy zawód świata, z tym, że zamiast ciała sprzedają swój umysł.
  • Odpowiedz
Nie sądziłem że zrozumienie tych żartów cię przerasta.

@Magromo: tłumaczenie godne fanów Magicala. XD

Oni też twierdzą, że w oglądaniu streamów z patusami ma jakiś głębszy sens.
  • Odpowiedz
Najlepsza beka jest z tego, że 30 sekund po wrzuceniu, lub zaplusowaniu takiego mema potrafią płakać jaka to straszna homofobia panuje w Polsce XDDDDDDDDDDDD

@Lawrence_z_Arabii: Dlaczego uważasz, że neuropki mówią o miłości między członkami ONR w sposób pejoratywny? Przecież miłość to wspaniałe uczucie, również fizyczna i niech każdy otrzymuje taką miłość, na jakiej jest zafiksowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dlaczego uważasz, że neuropki mówią o miłości między członkami ONR w sposób pejoratywny?

@utopjec: może rynsztokowe słownictwo typu "ruchać w dupę" mnie na to nakierowało?

Z drugiej strony masz rację, #neuropa to grupa dysfunkcyjna(patologiczna, jakbyś nie pojął) i może nie znać innej nazwy stosunku seksualnego niż "ruchanie w dupę" z powodu zbyt małego zasobu słowa występującego wśród członków tej
  • Odpowiedz
"ruchanie w dupę"

@Lawrence_z_Arabii: rzeczywiście "ruchanie w dupę" to rynsztokowe określenie i jest niegodne jakiejkolwiek wypowiedzi publicznej. Niestety jak widać, nawet osoby potencjalnie tolerujące stosunki homoseksualne się zniżają do chuliganerii, dla których to jedno z odzywek.

Niestety takie określenia wcale nie są dnem na wykopie, o wiele gorsze określenia można spotkać. To jest dramat ukazujący skalę barbaryzacji w kraju.
  • Odpowiedz
Niestety takie określenia wcale nie są dnem na wykopie, o wiele gorsze określenia można spotkać.

@utopjec: Tyle, że zazwyczaj te gorsze odzywki są potępianie i marginalizowane, a ta jest wręcz promowana.
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: takie wulgarne teksty przeważnie wynikają z poczucia moralnej wyższości: "potępiam czyjeś działanie, uważam je za złe, więc mam moralne prawo ostrzej go zbluzgać", podobny mechanizm, jak np. ktoś popełnia straszną zbrodnię, np pedofilię i w komentarzach prześcigają się, jak to mu w celi dadzą inni więźniowie (tutaj seria wulgarnych nawiązań do seksu analnego), albo w wątkach o prostytutkach "szmata jest sama sobie winna".

W pierwszym przypadku czymś bardzo nietypowym
  • Odpowiedz
takie wulgarne teksty przeważnie wynikają z poczucia moralnej wyższości: "potępiam czyjeś działanie, uważam je za złe, więc mam moralne prawo ostrzej go zbluzgać", podobny mechanizm, jak np. ktoś popełnia straszną zbrodnię, np pedofilię i w komentarzach prześcigają się, jak to mu w celi dadzą inni więźniowie (tutaj seria wulgarnych nawiązań do seksu analnego), albo w wątkach o prostytutkach "szmata jest sama sobie winna".

@utopjec: tyle, że tu nie ma mowy o żadnych zbrodniarzach, a o zwyczajnych przeciwnikach politycznych, czyli takie okrzyki świadczą o wypranym mózgu.

No i gdzie tu ulokować ONR, którzy wyraźnie grożą i chcą zwalczać siłą mniejszości seksualne. Niektórzy uważają, że przemoc wobec słabszych nie jest moralna i sięgają również po przemoc symboliczną i mowę nienawiści. Błędne
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: mi się wydaje, że memy lewicy nie mają trafić do ludzi z lewicowym umysłem, tylko są tworzone w celu wyśmiania konserwatystów przed szerszą publiką, czyli 70-80% ludzi, którzy mają w dupie poglądy innych i takie obrazki ich po prostu śmieszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za to memy prawicy, w sensie konserwatystów, są strasznie drętwe i zbyt wymuszone. Oni naprawdę chcą się podlizać tylko sobie nawzajem
  • Odpowiedz