Aktywne Wpisy
Dawul +56
Nie wiem co trzeba mieć we łbie, żeby nieironicznie bez żadnego trollowania wyzywać Julkę czy Ige przez to, że mają inne poglądy polityczne.
Jedni wyzywają Ige od Igorow, bo miała czelność sobie przyczepić wstążkę ukraińska do czapki, a inni Julkę, bo wystartowała z list Konfederacji do sejmiku i obrzydliwie manipulowac, że apeluje o przyłączenie Polski do Rosji.
Dwie fajne dziewczyny, pozytywne, zabawne, widać, że śmieszki przepełnione pozytywną energią, zdobyły medale, to zamiast się cieszyc to jeden z drugim będą się produkować jakie to zdrajczynie, bo smia smiec mieć inne poglądy niż waćpan, no szkoda strzepic mordę.
Źródło
Jedni wyzywają Ige od Igorow, bo miała czelność sobie przyczepić wstążkę ukraińska do czapki, a inni Julkę, bo wystartowała z list Konfederacji do sejmiku i obrzydliwie manipulowac, że apeluje o przyłączenie Polski do Rosji.
Dwie fajne dziewczyny, pozytywne, zabawne, widać, że śmieszki przepełnione pozytywną energią, zdobyły medale, to zamiast się cieszyc to jeden z drugim będą się produkować jakie to zdrajczynie, bo smia smiec mieć inne poglądy niż waćpan, no szkoda strzepic mordę.
Źródło
Gours +5
To był zdecydowanie najlepszy dzień na Igrzyskach do tej pory, ciężko będzie to przebić, choć sobota ma potencjał:
✅ złoty medal Oli Mirosław
✅ brązowy medal Oli Kałuckiej
✅ Polscy siatkarze awansowali do finału, dzięki czemu zapewnili sobie CO NAJMNIEJ srebrny medal
✅ Andrejczak awansowała do finału w rzucie oszczepem z najlepszym rzutem dnia i tak jak wcześniej bukmacherzy jej dawali 6-7 miejsce, tak teraz jest ustawiana na 2 z minimalną przewagą prowadzącej Japonki, czyli są naprawdę bardzo realne szanse na złoto
✅ złoty medal Oli Mirosław
✅ brązowy medal Oli Kałuckiej
✅ Polscy siatkarze awansowali do finału, dzięki czemu zapewnili sobie CO NAJMNIEJ srebrny medal
✅ Andrejczak awansowała do finału w rzucie oszczepem z najlepszym rzutem dnia i tak jak wcześniej bukmacherzy jej dawali 6-7 miejsce, tak teraz jest ustawiana na 2 z minimalną przewagą prowadzącej Japonki, czyli są naprawdę bardzo realne szanse na złoto
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-3-mozliwosc-zamiany-na-wieksze-rodzinne-ID6zsqVS.html
#mazda #kupautozmirko
Naprawdę dzięki za te tipy.
Nie bez powodu zostałem przy tym konkretnym modelu a mogłem dołożyć nawet do nowej, ale po co? Nic bym nie zyskał.
Mało kto sprzedaje trójkę bo się psuje (jak w innych markach), głównie rośnie apetyt na moc lub potrzebne większe auto.
Spalanie bym włożył między bajki nawet w trasie pali ok 9 gazu w mieście ok 11.
Pierwsze co zrób to weź ze sobą kawał tektury i kładz się pod auto i patrz czy nie pordzewiala . Ja obejrzałem ok 40 mazd zanim swoją kupiłem
Co sądzisz o tej trójce? https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-3-1-6-16v-105km-comfort-polski-salon-serwisowana-1wl-sprawdz-ID6zsXLS.html#826a56fe4d
boli mnie tutaj tylko klima manualna, ale z tym pewnie da się żyć:P
Jedyne co mnie dziwi to dziwna konfiguracja z tą klimą, Zderzak ma ze spryskami do ksenonu a świecą jak zwykłe żarówki ale może to poprostu zdjęcie. Ja bym z miernikiem podjechał i pomierzył dokładnie auto. Chociaz ja najpierw kładłem się i patrzyłem na rdze bo to standard. Pozniej miernik, oglądanie czy