Aktywne Wpisy
Larsberg +23
Jak ja się cieszę że żyję w obecnych czasach gamingu a nie np 25 lat temu gdy gry wyglądały jak gówno.
Pewnie przyjdzie zaraz jakiś zaślepiony nostalgią boomer-wykopek i powie że kiedyś gry były lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#residentevil2 #residentevil #gry
Pewnie przyjdzie zaraz jakiś zaślepiony nostalgią boomer-wykopek i powie że kiedyś gry były lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#residentevil2 #residentevil #gry
Anthermil +970
Romek chyba został "ministrem ds. #!$%@? pisu" xDD
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/roman-giertych-z-nowym-stanowiskiem-bedzie-rozliczal-prawo-i-sprawiedliwosc/n485wdb?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
#sejm
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/roman-giertych-z-nowym-stanowiskiem-bedzie-rozliczal-prawo-i-sprawiedliwosc/n485wdb?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
#sejm
Taka sytuacja - chciałbym kupić 50 takich samych telefonów, łączna kwota zamówienia to ~50 tys pln.
Telefony będą wykorzystywane do działalności w firmie.
Pewnie najlepiej by było zrobić zamówienie DHLem i po prostu jak biały człowiek zapłacić VAT od pełnej wartosci?
Zalezy mi na tym żeby były oryginalne.
@mistralektablet: Na to wychodzi ogólnie. + mało zabawy z importem.
Często cena netto na allegro czy innym ceneo jest niższa niż cena u skośnych
Ciekawe czy GB przy takich zamówieniach jest skłonny do negocjacji.
Przy takim zamówieniu przygotuje Ci fajny rabat.
@b0rn2frag: Przecież ludzie normalnie importują. Skośny wystawia fakture, ja załatwiam po swojej stronie wszelkie rzeczy z jakąkolwiek agencją celną.
Dla jednego telefonu nie ma co dupy zawracać ale dla 50 może jest już sens.
VAT i tak odliczysz a jeszcze dochodowy.
Gwarancja też jest aby rabat na pewno dostaniesz.
mmozesz kupic np od mispot, bedzie i rabat, i legitny vat na fakturke, i legitna gw24. troche drozej ale unikniesz roznych problemow zwiazanych z importem.
@Pienio69: @MiSpot
Wystarczy zły formaty daty na deklaracji zgodności czy strony z CE. Zawsze coś wymyślą.
Przez tych gnoi spać po nocach nie mogę.
W jaki model całujesz? Jeżeli zdecydujesz się na zakup w Polsce na fakturę, to śmiało możesz do nas pisać. Jakoś się dogadamy ( ͡º ͜ʖ͡º)