Wpis z mikrobloga

to co się dzieje z trx jest mocno #!$%@?, mam na myśli zwłaszcza szalony volumen. Pytanie do siedzących dłużej niż ja (początek listopada): czy ta pompa na tle wielu innych jest spektakularna? Macie jakies przemyslenia na temat obecnej sytuacji?
#trx #kryptowaluty
  • 10
  • Odpowiedz
@poyare: ta pompa to nic przy Verge haha ogolnie pompa na Tron wyglada na zdrowa, jest zawsze pare korekt a potem gorka i tak od paru dni;p nie ma co sie dziwic styczen jest zawalony pozytywnymi wiadomosciami takze rosnac bedzie jeszcze.
  • Odpowiedz
@poyare spójrz sobie na takie xvg, gdzie jeden deweloper ciągnący projekt, zachowujący się gorzej od gimbusa, naganiajacy tweetami niczym Turek na bazarze potrafił sama sciema dobić do 2000satoshi. Dodatkowo nawet nie znaliśmy jego danych oficjalnych . Teraz porównaj to do projektu, gdzie zespół jest wymieniony z imienia i nazwiska, CEO jest osobą dojrzała i znaną, terminy są dotrzymywane, gdzie nawiązują współpracę z dużymi firmami i cały projekt wygląda bardzo profesjonalnie. Acha z
  • Odpowiedz
@fireman2: Obserwowałem temat od okolicy świąt i jestem pod wrażeniem kim jest Justin Sun i inni ludzie stojący za tym projektem. Pomysł z kryptopiesełami na chiński nowy rok jest #!$%@? genialny :) Szukam czegoś żeby się #!$%@?ć (bo hurraoptymizm jest zgubny) i najbardziej mnie niepokoi, to że w ostatnich dniach volumen był spory (rzędu paredziesiąt BTC), cena relatywnie stabilna, ale widać było po transakcjach, że to był ruch botów.
Nachodzą mnie
  • Odpowiedz
@fireman2: nie można tego wykluczyć, dzisiejsza większa korekta była 1475 -> 998 (binance), ale fakt przedział 1200-1400 jest nieaktualny przy obecnym ATH
  • Odpowiedz
@fireman2 bardzo chciałem dokupić na dzisiejszej korekcie, ale cały dzień czekałem na iote idącą z portfela na giełdę i się nie doczekałem( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz