Aktywne Wpisy

Antorus +731
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.

SkyrFan2000 +53
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz
![Kanadyjski generał odmówił przeprosin za owację na stojąco dla nazisty [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ca3752c3840b6b83070bf1a8687f91858abc258612cd1ea9c388b836f5674293,q70.jpg)

Będę próbował uczyć się LaTeX'a. Czy wszystko robię dobrze i czy wybrałem dobrą ścieżkę?
Znalazłem plugin do obecnie mojego ulubionego edytora VS Code, tak więc za radą stronki pluginu LaTeX Workshop zdecydowałem się zainstalować TeX Live. Jednak instalacja trwa już dobre parę godzin (może 4?). Nie mam aż takiego złomu żeby trwało to tak długo, a sam instalator przed rozpakowaniem ważył 15MB. Coś robię źle? Co się dzieje? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dysk nie jest zajęty, instalator praktycznie nie używa zasobów, a instalator muli jakby to był co najmniej Wiedźmin 3 odpalany na średnim kompie sprzed 15 lat.
Zresztą czy pisanie tego VS Code to dobry pomysł? Czy może jest jakiś lepszy sposób? Może edytor z podglądem na żywo?
Oczywiście tag #latex jest zajęty przez zupełnie inny rodzaj zawartości więc w sumie #niewiemjaktootagowac .
#programowanie ?
Udało mi się to odpalić w VS Code, razem z podglądem. Co prawda nie na żywo bo dopiero po zapisaniu widzę rezultat, ale chyba już przy tym zostanę na razie.
Dzięki Mircy ʕ•ᴥ•ʔ
Komentarz usunięty przez autora
sudo apt install texlivei powinno pójść