Aktywne Wpisy
Techguy91 +260
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +270
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
czy jeżeli była mnie zdradzała (przez kilka miesięcy), to czy jeżeli wymagam od niej zwrotu iphone i innych drogich rzeczy, które jej kupiłem (licząc od początku zdrady) jest moralne?
Jakby po prostu zerwała to ok, ale jako że zdradzała i jechała na dwa fronty przez kilka mc to czuję się wykorzystany (emocjonalnie, jak i finansowo).
To co jej kupiłem wcześniej (a było tego dużo) niech już sobie zostawi.
Ona potrafiła ot tak brać ode mnie prezenty, telefon, ciuchy różne. czasem były to prezenty na przeprosiny, ale niektóre po prostu kupowałem jej z miłości. A teraz ma mnie w dupie z tym jej nowym "narzeczonym" cuckiem (wie, że go też zdradzała xD). Że mam jej wysłać faktury, to może mi odda hajs/rzeczy. Ale nie wierzę w to.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
czy powinna oddać mi prezenty albo hajs?
@defoxe: dawałem bo ją kochałem i chciałem dla niej dobrze. Czasem na przeprosiny, a ciuchy kupowałem żeby ją dowartościować i wyglądała bardziej kobieco
@AnonimoweMirkoWyznania: moralność jak sam zapewne zauważyłeś schodzi na dalszy plan jak #!$%@? swędzieć zaczyna. a co do "dostępu" - tak, o to dokładnie chodzi
Zaakceptował: kwasnydeszcz}