Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +28
Będąc dzisiaj na rowerze uświadomiłam sobie, że jakbym chciała szukać chłopa na portalu wykop.pl to momentalny game over xD już tłumaczę:
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze
veracholera +24
Gram sobie dzisiaj i jestem w misji 3, gdzie pierwszy raz zaczyna szukać mnie Xenomorph. Nie chcąc być zeżartym postanowiłem bezszelestnie poruszać się po statku. Nagle dochodzi mnie jego ryk i krzyk moich ex wrogów. Ręce zaczęły mi się pocić, ale idę dalej co kilka sekund wychylając się zza każdego rogu i napotkanych przeszkód. Byłem już u celu misji kiedy ten bydlak zaczął mnie gonić. Wiedziałem, że zaraz obok - może z 5 metrów jest szyb wentylacyjny - a więc ruszam w jego kierunku. Ze strachu jednak pomyliłem L3 z R3 przez co wciskałem analogi na przemian. Zmierzałem do włazu, ale mój bieg był przerywany przez ciągłe kucanie. Udało mi się jednak dobiec do śluzy. UFF! UDAŁO SIĘ! Yhy... Naglę widzę jego pysk! Wystraszyłem się i podskoczyłem pociągając ze sobą DS4, a że był podpięty kablem do PS4 to powstala reakcja łańcuchowa i pociągnąłem także konsole. Dobrze, że nie spadła.
Super gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps4 #gry #alien
Hard. W sumie w każdej grze od razu wybieram najwyższy poziom. Jest jeszcze koszmar, ale to już raczej dla osób, które miały wcześniej doczynienia z grą. Wczoraj ukończyłem poziom 4 - ten gdzie spotykasz pierwszy raz androidy, a więc dzisiaj rozpoczynam 5 :D
@patrzpan
Zauważyłem :D. Wczoraj ukrywałem się przed syntetykami. Wyciągnąłem czujnik ruchu, aby sprawdzić ich położenie, ale błędnie zlokalizował mi on jednego z androidów. Wybiegłem przez jedne
Nie grałem, ale po screenach widzę, że dobry klimacikak. Już wiem w co będę grał jak ukończę Aliena. Dzięki Mirku :)
@saif3r
Mam podobnie :D