#csgo #csgoserwer Kupiłem serwer na rok TR128 14 slotów. Chce zrobić z niego taki sam serwer jak na zwykłych turniejowych. Mam kilka problemów i nie radze sobie z wyszukaniem informacji w Google. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to proszę o link do artykułów, jak ogarnąć ustawienia i pluginy.. Wszystko znajduje z roku 2011,2008... Nic nie działa ;c Macie forum, które nie umarło i rozwija dalej pluginy?
@Kremufczyn: Metamod 1.10.7-git959 + SourceMod 1.8-git6027 Jest zainstalowany z panelu. Potrzebuje do tego kilku pluginów, ale wiekszosc jest starych i nie działa. Dziekuje za link zaraz wejde tam i sie podszkole. Poczatki sa ciezkie cicho ^ ^
#famemma Androgenówka wleciała mocno, stąd farbowanie i zaczeski na ojca chrzestnego. Wprawne oko dostrzeże pogłębiającego się makdonalda na linii włosów.
Max trzy lata i jestem przekonany, że Amadi będzie łysy / po przeszczepie. Róbcie screeny.
Chce zrobić z niego taki sam serwer jak na zwykłych turniejowych. Mam kilka problemów i nie radze sobie z wyszukaniem informacji w Google. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to proszę o link do artykułów, jak ogarnąć ustawienia i pluginy.. Wszystko znajduje z roku 2011,2008... Nic nie działa ;c Macie forum, które nie umarło i rozwija dalej pluginy?
Komentarz usunięty przez moderatora
Potrzebuje do tego kilku pluginów, ale wiekszosc jest starych i nie działa.
Dziekuje za link zaraz wejde tam i sie podszkole. Poczatki sa ciezkie cicho ^ ^