Aktywne Wpisy
atteint +67
ej, czaicie, że już jest jesień?
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
mango2018 +9
Do wyborców #konfederacja
1.Skoro chcecie całkowitego zakazu #aborcja , to gdy wasza kobieta zostanie zgwałcona to wychowacie i będziecie płacić na takie dziecko jak na swoje?
2.Jeżeli po jakimś czasie dojdzie do rozwodu, to czy będziecie płacić alimenty na takie dziecko, skoro nie będzie to wasze dziecko?
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
1.Skoro chcecie całkowitego zakazu #aborcja , to gdy wasza kobieta zostanie zgwałcona to wychowacie i będziecie płacić na takie dziecko jak na swoje?
2.Jeżeli po jakimś czasie dojdzie do rozwodu, to czy będziecie płacić alimenty na takie dziecko, skoro nie będzie to wasze dziecko?
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Dziś zapraszam do zapoznania się i wykopywania mojego najnowszego znaleziska pt. Klasztor Montecassino - perełka, której zbombardowanie ocaliło Rzym i Wenecję
Przepraszam, że nie wołałem jak to zwykle bywa w weekend, ale chciałem poczekać do nowego roku aby złożyć wam życzenia! Mam nadzieję, że ten rok będzie dla Was lepszy niż 2017, że uda się Wam spełnić część swoich marzeń marzeń oraz będziecie konsekwentnie dążyć do realizacji celów. Do tego drugiego na pewno trzeba wytrwałości, której również wam życzę ;)
Macie jakieś ciekawe postanowienia na nowy rok - nowy rok nowy ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy raczej nie? Ja jestem raczej zadowolony z 2017 i pozytywnych zmian jakie w ciągu roku zaszły w moim życiu. Mam nadzieję, że w 2018 będę wytrwały i konsekwentny w celach, które postawiłem sobie wcześniej.
Wołam zainteresowanych, którzy wyrazili chęć wołania. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Jeśli chcesz abym przestał Cię wołać to proszę napisz do mnie prywatną wiadomość.
Miłego dnia!