#kryptowaluty ok drodzy panstwo ! W tamtym miesiacu zapodalem walute #xtrabytes. Jej wzrost od czasu mojego newsa to az 700%.
Jeśli chcesz mieć tego typu dochód w tym miesiącu to szczerze polecam walute #fluttercoin. Kolejny community Project. Bardzo niski market cap. Tylko 2mln.
@arczer: @Cryptonerd_io: dwa razy tansze. Projekt jest ciekawy. Jako jedyny posiada system Proof of transaction. Po drugie jest on bliski dzialania gdyz jest zbudowany na istniejacej juz platformie z 2014 roku. POT Sprawia ze przesylanie pieniedzy staje sie prawie darmowe. Aktualna cena czyli 52 sat. Jest zdecydowanie undervauled. Za miesiac zrobie podsumowanie z tej waluty jak i xtrabytes
@swecy_mje_plendzo: jak nie obracasz powyzej 5k$ nz dziennie czy cos, to nie potrzebujesz weryfikacji powyzej normalnie sie weryfikujesz i tyle. Ja nie wiem co wy macie za problemy z ta weryfikacja, skan byle dokumentu i tyle
@KredaFreda: Wszedłem właśnie we Fluttercoin za 0,02 BTC, to jeden z moich trzech czarnych koni, obok PFR i HVN. Let's HODL and see. Dzięki za sygnał, z fartem mordo ( ͡°͜ʖ͡°)
Jesteś Polakiem, dopiero co wydarzył się holokaust, jedziesz sobie do RPA, widzisz ruch polityczny z taką flagą i uznajesz że do to dobry pomysł żeby do niego wstąpić
Jeśli chcesz mieć tego typu dochód w tym miesiącu to szczerze polecam walute #fluttercoin. Kolejny community Project. Bardzo niski market cap. Tylko 2mln.
#kredafredazapodaje
Ze mna nie stracicie pieniedzy jak z @pawlo74
Cóż jest takiego wartościowego w tym projekcie?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=752630.1340
jakas mala ilosc mozna zawsze kupic
powyzej normalnie sie weryfikujesz i tyle.
Ja nie wiem co wy macie za problemy z ta weryfikacja, skan byle dokumentu i tyle
Dzięki za sygnał, z fartem mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
putincoin XD
trumpcoin XD
gaycoin XD
To co mam na cryptopii to ok 2% całego hajsu.