Mam dwuletniego kundelka, trochę podobnego do beagla, waży ok. 18 kg. Strasznie boi się huku i na sylwestra chciałbym mu podać coś nasennego, żeby się bidulek nie stresował. Polecacie albo odradzacie jakiś środek?
@wealthyman: Wiem, wiem. I tak gdzie indziej niż u weterynarza ich nie kupię, ale chciałem się bardziej dowiedzieć, czy jakieś konkretne środki faktycznie działają, a przede wszystkim jak działają.
@Pedro0712: Mój waży ok 25 i ma Hydroxyzinum Vp 25mg od weta. Jedna tabletka rano i później druga ok 18 i jak w nocy potrzeba to jeszcze jedną, ale niekoniecznie.
@Pedro0712: ogólnie powinien mieć wyj***** na to co się dzieje, ale nie nastawiaj się, że tak będzie, bo psy różnie reagują na te leki. Sam też zadbaj o to żeby był bezpieczny. Zasłoń okna, zrób głośniej telewizję. Tam gdzie będzie spał przykryj go kocem. Zachowuj się jakby nic się nie działo, bo wyczuje, że coś jest nie tak.
Kolejne byczkowanie lachów przez ukraińskich braci. Nie dość, że w Krakowie to ukrainiec kopał to jeszcze tutaj, no nic lata 90 wracają. #ukraina #wojna #rosja
zrobiłem sobie basen na działce, ustawiłem tryb pompy na turbo aby grzał ciągle na 32 stopnie xD dzisiaj przyszedł rachunek za prąd za ostatnie 8 tyg... 6600 zł xD w tym oczywiscie dom ale #!$%@? nie tyle. kurde czasem warto sie zapoznac jednak z poborem mocy urzadzenia widze xd
#pies #weterynaria #pytanie
Podpowiem Ci- cos jest nie tak.
Komentarz usunięty przez autora