Aktywne Wpisy
tenebrarum +18
#samochody #motoryzacja
Jakie auto do 30,000 szekli?
Wymagania (w kolejności ważności):
1. Nie wygląda jak gówno
2. Mała awaryjność silnika
3. Wszystko tylko nie kombi
4. Do dojazdów do pracy/przejażdżek krajowych i międzykrajowych/ogolnie daily
Bo serio poza E90 nie widzę opcji wszystko wygląda jak masa kałowa, może poza dobrym A5 8T
Jakie auto do 30,000 szekli?
Wymagania (w kolejności ważności):
1. Nie wygląda jak gówno
2. Mała awaryjność silnika
3. Wszystko tylko nie kombi
4. Do dojazdów do pracy/przejażdżek krajowych i międzykrajowych/ogolnie daily
Bo serio poza E90 nie widzę opcji wszystko wygląda jak masa kałowa, może poza dobrym A5 8T
Alvarez17 +8
#modameska pytanie do ludzi z roczników 92 lub starszych, jak to było w takim np 2008 roku z mentalnością ubierania się? Tzn czy były na przykład koszulki z Calvina kleina normalnie w sklepie lub jakiegoś tommyego hilfigera? Czy może nie? Bo jak widzę zdjęcia nastolatków ew studentów z takiego czasu to wygladaja jakby ubierali sie co znajdą pod ręką w sklepie
W tym artykule (sprzed 2 lat) zwrócili uwagę na to, że dość często trzeba robić regulację zaworów.
Najbardziej zależy mi, żeby było dużo miejsca zarówno dla kierowcy jak i dla pasażerów. Myślę, że brałbym diesla (w Hondzie i-CDTI). Budżet ~35k.
#samochody #motoryzacja #honda
A co takiego strasznego się z nim dzieje? (oprócz średnio wytrzymałego sprzęgła i pękającego kolektora, który został poprawiony po liftingu)
minivan kojarzy mi się z wielkim klocem, żona raczej nie byłaby zachwycona. Wolałbym typowo miejskiego SUVa, podoba mi się wysoka pozycja siedzenia.
Ale to tylko czysto teoretyczne dyskusje, musiałbym wsiąść i sprawdzić na własnej skórze jak to jest z tym miejscem w suvach i czy rzeczywiście bardziej wygodny będzie minivan. Jednak najpierw chciałem się zorientować jak jest z utrzymaniem konkretnych modeli: awaryjność, koszty napraw, spalanie, żeby ograniczyć się
Zajebisty samochód, nie mam mu nic do zarzucenia. Nawet na siłę nie znajdę jednej rzeczy, która by mi nie pasowała. Serio!
Generalnie jednak nie jest to duży samochód. Nadal jest to inne nadwozie na płycie podłogowej Civica... Jeżeli idzie o szerokość i długość, to jest mniejszy od Accorda. Taki wysoki Civic. Owszem - miejsca w środku jest sporo i
Planuję się wybrać na oględziny byle jakiego egzemplarza żeby zobaczyć czy to dobry samochód dla mnie czy szukać czegoś innego.