Wpis z mikrobloga

@AmeIka: skoro siedzi przy kompie to fitnes jest średnim pomysłem lepiej spróbuj się zgadzać z kimś kto ma zrobić prezent i wycieczkę jakaś mu zróbcie. Mówisz z bogata rodzina to pogadaj z rodzinka i kupcie jakaś fajans wycieczkę za granice
  • Odpowiedz
@AmeIka To w takim razie zmieniam życzenie. Jeżeli na profilowym to Ty - zostań moją żoną ;-)

A tak w temacie to musiałabyś coś więcej o bracie powiedzieć. Co lubi, czym się interesuje, co przed tym kompem robi? Tak z kosmosu to można doradzić zegarek, portfel, skarpetki albo piankę do golenia co najwyżej ;-)
  • Odpowiedz
@AmeIka: a jak nie wycieczka to serio porządny portfel ( tylko obadaj czy w portfelu nosi dowód od auta bo nie wszystkie są w stanie go pomieścić ) lub zegarek jeśli nosi ( wiadomo nie każdy zegarek nosi więc tez obadaj) ten fitnes czy inna siłownia to średnio skoro nie wychodzi z domu specjalnie .
  • Odpowiedz
@AmeIka: 30 lat, siedzi przy komputerze, do 500pl
Raspberry pi
Lego - jak już wspomniano - tyle że ja bym dołożył do mindstormów, tysiak więcej, ale jesteście w końcu z bogatej rodziny
Arduino + jakieś czujniki i akcesoria
Oculus Rift (też tysiak +, na oficjalnej stronie jest promocja)
Koszulka Ralf Lauren -1szt kupiona
  • Odpowiedz
@AmeIka zegarek, perfumy (polecam dior sauvage) może skórzany portfel/pasek? zapytaj się żony/dziewczyny/kumpla czy gra w gry, i czy ma dobry komputer, ponieważ może być problem z odpaldniem gry. jeśli tak, to kup mu gift carda na steama, jak chcesz, to kup jakiegoś za $50 i do tego jakiś inny prezent. może płyta ulubionego wykonawcy, winyl jeśli ma gramofon. ewentualnie zapalniczka i papierośnica jeśli pali. albo po prostu dobry alkohol, jakaś whisky
  • Odpowiedz