Oznaczamy w tym poście największe różowe normictwo: @Hannahalla @PomidorovaLova @kwasnydeszcz to moje typy, na największe normiki tego portalu, które prowadzą dynamiczne życie i próbują to godzić z mikroblogiem, ale wychodzi zawsze cringe. Teraz nawet nie odpiszą bo pewnie są po jakimś melanżyku normickim, o jak gardze #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #tfwnogf #normik #normictwo
@beagl, pomyslalem kiedys, aby powiedziec "czesc" takiemu wlasnie dynamicznemu, elstrawertycznemu rozowemu, co zartuje i porozmawia z prawie kazdym na kierunku. Podchodze do niej, chcac sie przywitac. Ona zauwazyla mnie i uciekla. K###a, wiem, ze jestem stulejmanem, ale ona gadala nawet z przegrywami. Tylko mnie traktuje gorzej. Skoro piszesz, ze one sa dynamiczne, to dodaje je na #czarnolisto
@beagl: Pamiętaj młody padawanie przegrywu, że celem każdego przegrywa jest wyjście z przegrywu. Ty tylko się w nim umacniasz. Nie powinieneś zajmować się normictwem, albowiem ich działania wywołają tylko u ciebie gniew. Jeszcze wiele nauki przed toba padawanie.
#rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #tfwnogf #normik #normictwo
@beagl: tautologia
Podchodze do niej, chcac sie przywitac. Ona zauwazyla mnie i uciekla.
K###a, wiem, ze jestem stulejmanem, ale ona gadala nawet z przegrywami. Tylko mnie traktuje gorzej.
Skoro piszesz, ze one sa dynamiczne, to dodaje je na #czarnolisto
@teoria-wielkiego-przegrywu: za duzo powiedziane. Stulejman to najwyższy poziom mózgowego #!$%@?. Ty masz jeszcze drogę powrotną
Komentarz usunięty przez autora