Wpis z mikrobloga

@Arthaniel: kupiłem kiedyś Just Cause 3 to mnie pograłem z 10 godzin i przestałem, wielka nuda, okropna fabuła i te sterowanie. Może z tą grą będzie lepiej.
  • Odpowiedz
@FHA96: a ja nie polecam. Sterowanie postacią jest sztywne, prowadzenie auta to bardziej jak ślizganie się po piachu zmieszanym z gównem. Mało tego twoja postać to pachoł, który tylko zbiera części do samochodu.
  • Odpowiedz
@FHA96: W totalne ciemno bym nie brał. Obczaj jakieś streamy, gameplaye. To nawet nie taka zła gierka jak mówią, ale zdecydowanie nie dla kazdego. Ja się odbiłem, ale mój bracki który ma chopla na punkcie znajdziek i maxowania gier mówił że bawił się całkiem nieżle.
  • Odpowiedz
@FHA96: Teraz ogrywam wildlandsy (ale z kumplami) i zabawa jest super, zwłaszcza jak staramy się podejść po cichutku a tu nagle jakiś baran nie zakłada tłumnika i cały misterny plan w... ostatnio przeszedłem Rise of the Tomb Raider i bardzo polecam. Niby więcej tego samego, ale serio wszystko podkręcili i powiększyli. Zależy co Cię interesuje.
  • Odpowiedz
@FHA96: No to w takim razie polecam serdecznie klasyki- Bioshocki, Deus ex human revolution (directors cut), Wolfensteina new order (colosus czeka na święta wiec nie wiem czy polecać) DOOM 2016 Assasyn Black flag/Rouge (ostatno wróciłem do i wcale się nie zestażały) Dishonored (jedynka lepsza, ale 2 daje radę) Talos Principle, Metro (oba). Nie wiem co jest z tego na wyprzedarzy, nie wchodzę na Steama bo za dużo gier mam już do
  • Odpowiedz
@FHA96: Dlatego czekam + jak pisałem i tak jestem już do tyłu z czasem i pewnie gdybym kupił to i tak ograł bym gdzieś w kwietniu xDD. Ale korci okrutnie, bo to jedna z moich ulubionych serii. Wstyd się przyznać ale byłem na filmie. 2 razy xDDD
  • Odpowiedz
@FHA96: Jedynkę raczej nie. 2 , Black flag i rouge polecam. 3 raczej bym omijał tak jak syndicate i unity. Co do origins to nie wiem, jeszcze nie grałem.
  • Odpowiedz