@obci miui jest dla tych którzy nie potrafią wgrać custom Romu. Nie no, żart, system może i ładnie wygląda, ale dla mnie jest zbyt cukierkowy i ma zbyt mało opcji zmiany ustawień. Tu Oneplus One na LineageOS + lawnchair launcher + whicons
@magiczny_orangutan z custom romami mam już dużo złych wspomnień, mój stary telefon jiayu g4s miał chyba z 20 różnych i chwilę coś nie działało jak trzeba, na miui działa jak należy, wystarczy wgrać xposed i moduł "miui 8 tweaks" Coś jak gravitybox i wszystko pięknie ( ͡º͜ʖ͡º)
@obci obecnie LineageOS na większość telefonów jest na tyle stabilna, że można korzystać na co dzień, tak samo na Xiaomi Redmi Note 4x wszystko działa bardzo dobrze :) najgorszy dla mnie był brak możliwości zmiany wyglądu panelu szybkich ustawień, bo tam zawsze panował straszny śmietnik i trzeba było przewijać żeby dobre ustawienie znaleźć
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Tylko #miui ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Tu Oneplus One na LineageOS + lawnchair launcher + whicons
@Shirako A4 w TDI zawsze spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Automatyczne tapety z Muzei + /r/itookapicture