Wpis z mikrobloga

@turtelian: Lol i pisze to ktoś niepotrafiący na własną rękę sprawdzić jakiego rodzaju zmiana kursu nastąpiła. Niedługo będziesz pytać gdzie sprawdzić kurs BTC. Kogoś boli 10% to jego sprawa, nie wszyscy holdują w nieskończoność.
  • Odpowiedz
@zakopiak: doskonale wiem gdzie sprawdzic kursy co udowodnilem wklejajac link najbardziej popularngo portalu do tego, jedyne czego nie rozumiem to po co probujesz mnie obrazic oraz po co smiecicie temat gowno zmianami.
  • Odpowiedz
@turtelian: Ale już nie udało Ci się wejść na podstronę waluty i zobaczyć wykres. Zresztą sam napisałeś, że Ty tego nie widzisz.
I to nie ja Ciebie obrażam, tylko Ty OPa i innych jemu podobnych. Ja Ci to tylko wytknąłem.
A śmiecenie śmieceniem - to jeszcze inna kwestia i tu akurat się po części zgadzam. Jednak komentowanie nie śmieci wykopu/tagu, bo nie generuje powiadomień, tylko te bezsensowne wpisy przeszkadzają w dotarciu
  • Odpowiedz
@zakopiak: " o #!$%@? 10% xD to faktycznie jeblo niesamowicie .... ludzie za chwile zmiany o 1/10 centa na bitcoine bedziecie pisac ze jeblo xD" faktycznie zwyzywalm go od #!$%@? #!$%@? co nie umiejo w wykresy !
Tak nie udalo mi sie xD tutaj koncze dyskusje bo widze dosc powazne nadintrpretacje i brak umiejetnosci czytania :D
  • Odpowiedz
" faktycznie zwyzywalm go od #!$%@? #!$%@? co nie umiejo w wykresy !

@turtelian: To tak jak ja Ciebie.

ja tego nie widze

pisze to ktoś niepotrafiący na własną rękę sprawdzić jakiego rodzaju zmiana kursu nastąpiła

No faktycznie ktoś tu nie bardzo into czytanie ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz
: Lol i pisze to ktoś niepotrafiący na własną rękę sprawdzić jakiego rodzaju zmiana kursu nastąpiła

@zakopiak: a to nie ty to napisales ? " co nie umiejo w wykresy"
Dokladnie powiedz mi gdzie napisalem że nie udało mi sie wejsc w wykresy ? Bo ewidetnie to jest cos co sobie wymysliles bo ja nigdzie nic takiego nie pisalem i chyba jest oczywiste ze wszedlem skoro podalem linka do strony gdzie
  • Odpowiedz
no bo jak nie jeblo to jak moge to widziec ?

@turtelian: Biorąc Twoją doskonała wiedzę

doskonale wiem gdzie sprawdzic kursy

chyba nie trudno ogarnąć że chodzi komuś o chwilowy spadek. Chociaż dla ciebie widać jest okazało się to być barierą nie do przejścia.

kurs wachanie na btc o 1/10 centa tez bedziesz nazywal jebnieciem ?

Przecież to nawet nie ja nazwałem jebnięciem tylko OP. A po drugie po #!$%@? takie
  • Odpowiedz