Aktywne Wpisy

Anetkia +717
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie

PodniebnyMurzyn +61
Kanapeczki se zrobiłem
źródło: temp_file2333466283391090043
Pobierz

#kryptowaluty #cardano
@Duze_blekitne_oczko: Więcej było chętnych do sprzedania, niż do kupienia.
https://coinmarketcap.com/ ja tego nie widze
@Duze_blekitne_oczko: Nie wiem.
I to nie ja Ciebie obrażam, tylko Ty OPa i innych jemu podobnych. Ja Ci to tylko wytknąłem.
A śmiecenie śmieceniem - to jeszcze inna kwestia i tu akurat się po części zgadzam. Jednak komentowanie nie śmieci wykopu/tagu, bo nie generuje powiadomień, tylko te bezsensowne wpisy przeszkadzają w dotarciu
Tak nie udalo mi sie xD tutaj koncze dyskusje bo widze dosc powazne nadintrpretacje i brak umiejetnosci czytania :D
@turtelian: To tak jak ja Ciebie.
No faktycznie ktoś tu nie bardzo into czytanie ze zrozumieniem.
@zakopiak: a to nie ty to napisales ? " co nie umiejo w wykresy"
Dokladnie powiedz mi gdzie napisalem że nie udało mi sie wejsc w wykresy ? Bo ewidetnie to jest cos co sobie wymysliles bo ja nigdzie nic takiego nie pisalem i chyba jest oczywiste ze wszedlem skoro podalem linka do strony gdzie
@turtelian: Biorąc Twoją doskonała wiedzę
chyba nie trudno ogarnąć że chodzi komuś o chwilowy spadek. Chociaż dla ciebie widać jest okazało się to być barierą nie do przejścia.
Przecież to nawet nie ja nazwałem jebnięciem tylko OP. A po drugie po #!$%@? takie
ale jebnal lisk o ja #!$%@? ale jebnal ale to tak jebnal dududududud