Wpis z mikrobloga

2 większa aktualizacja poradnika dotyczącego wydobycia kryptowaluty na kartach Nvidii.
https://forum.purepc.pl/topic/376081-poradnik-jak-zacz%C4%85%C4%87-kopa%C4%87-kryptowalut%C4%99-na-kartach-nvidii/

Jako, że część osób miała problem z założeniem/zweryfikowaniem konta na bittrex to do poradnika zostały dodane informacje jak pobrać i skonfigurować portfel na PC nie na giełdzie.

Portfel na PC jest o wiele bezpieczniejszy bo jak wiadomo giełdy upadają, zostają okradane etc.

Została zmieniona również kopalnia, ja kopiąc w nowej uzyskuje wynik lepszy o ponad 30%!

Został zmieniony również punkt o wersji programu, program 32 bitowy osiąga lepsze rezultaty...

#kryptowaluty #btc #bitcoin #koparka
  • 14
@vomar: Czy są jakieś waluty które można jeszcze wykopać w domu cokolwiek? komputer u mnie chodzi cały dzień, a przynajmniej by się do czegoś przydał...
@goly8622: Dzięki, poszło bez problemów. pytanie mam zielone teraz - skąd będę wiedział jaki jest postęp w kopaniu, jak to działa? Rozumiem, że przy 1 (tak jak ustawiłem) dostane wrzutę do portfela, ale czy jest jakis postęp kopania samego?