Aktywne Wpisy
nadziej_c +36
bylem dzisiaj u barbera klasy premium i zrobil mi taki przedzialek, czy tak powinno byc? dodam ze zaplacilem 400zl
johann-meier +807
Zaplusuj i sprawdź, na co umrzesz. Tylko pierwsza próba się liczy. Odklikanie cię nie uratuje!
Znaczenie ostatniej cyfry:
1 - naturalna śmierć w późnym wieku
2 - wypadek komunikacyjny
3 - na wojnie
4 - na raka
5 - problemy z układem krążenia
6 - będziesz zamordowany
7 - utopisz się
8 - popełnisz samobójstwo
9 - zwierzę cię zaatakuje (np. psy)
0 - bakterie/wirusy cię zaatakują
Znaczenie ostatniej cyfry:
1 - naturalna śmierć w późnym wieku
2 - wypadek komunikacyjny
3 - na wojnie
4 - na raka
5 - problemy z układem krążenia
6 - będziesz zamordowany
7 - utopisz się
8 - popełnisz samobójstwo
9 - zwierzę cię zaatakuje (np. psy)
0 - bakterie/wirusy cię zaatakują
#samochody #niemcy
Komentarz usunięty przez autora
@Gostas: jakaś skoda
@Mzil: też taka myśl mnie naszła
Ale nie pakuję się w to, nie ma nic za darmo, wolę uniknąć ewentualnych problemów/kosztów xD
@360_: Skasowałem mój wpis, dlatego że jakoś mi umknęło, że chodzi o wywiezienie auta do Polski - to brak przeglądu nie ma znaczenia, w Polsce się zrobi przegląd.
Brak przeglądu to duży problem w Niemczech, ale nie gdy auto ma iść na export.
@Jokker: @360_:
Zgadza się, to jest problem jeżeli chcesz to zrobić uczciwie. W Niemczech najważniejszy test na analizę spalin. W drugiej kolejności to czy jest hamulec postojowy i inne rzeczy.
Najciekawsze jest to że niemieckie odpowiedniki naszych Mirków handlarzy mają uprawnienia do wydawania przeglądu technicznego. Według mnie jest gorzej niż w Polsce, dlaczego?
1) Przegląd
"Znając stan auta "na pewniaka" wybraliśmy się "piątką" na niemiecki przegląd. Auto wjechało na ścieżkę przechodząc kolejne etapy sprawdzania. Naprawdę jesteśmy pod wrażeniem tego jak wnikliwie auta są tam sprawdzane, jak bardzo dbają o bezpieczeństwo i stan aut. Po kilkunastu minutach zostaliśmy przywołani do diagnosty który dał nam TUV warunkowy na miesiąc! Usuniecie wady, wrócicie powiedział.... Jakie
Czy otrzymanie nowego przeglądu na