Wpis z mikrobloga

@OLYON: Zgaduje, że do GLS'a dopłaciłeś? Bo trochę śmiesznie, znalazłem na forum MIUIPOLSKA, ze 11.12 ktoś zamówił darmową wysyłką i dzisiaj odebrał... A nasze teoretycznie nawet nie są wysłane.
  • Odpowiedz
@OLYON: @m1hc10: Nie nastawiajcie się że dostaniecie swoje telefony. Ibuygou rozsyła maile że jeśli chce się dostać zamówienie to trzeba dopłacić 12-13$ bo ich oszukaliśmy i oni tracą na tych telefonach.
  • Odpowiedz
@OLYON: Najlepsze jest to, że skorzystałem jedynie z kuponu na 7$, za przesyłkę zapłaciłem normalnie 6$. A oni mi teraz piszą, ze jeśli chcę dostać moje zamówienie to mam im dopłacić 13$, za kupon i za przesyłkę xD
  • Odpowiedz
@OLYON: Jeśli nie wyślą za tyle ile zapłaciłem to niech się gonią. Nie będę z siebie robił frajera i dopłacał ciągle. Zanim kupiłem $ to telefon wychodził jeszcze taniej, bo przesyłka była darmowa, potem obowiązkową opcją było dobranie kuriera za 6$, a na koniec wyłączyli możliwość użycia kuponu. Ogólnie miałem zamówione 2 sztuki, jeden z kuponem, drugi bez dla brata. Tego drugiego też nie wysłali, bo rzekomo wykorzystałem błąd i
  • Odpowiedz
@m1hc10: Też zamówiłem jeden bez kuponu i anulowali mi go w środę bodajże, za rzekome wykorzystanie luki w systemie i użycie kuponu xD Wejdź na ich FB i poczytaj komentarze, niejedna osoba została oszukana
  • Odpowiedz
@OLYON: też mam "paid" od początku tygodnia, nie korzystałem z kuponu tylko dopłaciłem 6$ do GLS ale żadnego maila nie dostałem

miałem nadzieję, że przyjdzie przed świętami, co za #!$%@?
  • Odpowiedz
@Nizkii: Napisz maila do supportu. Możesz wspomnieć że anulujesz przez to że dowiedziałeś się z kilku miejsc że oszukują klientów którzy również dokonali u nich zakupu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kroos123: Ogólnie specjalnie wziąłem kuriera i droższą przesyłkę bo liczyłem, że z eu magazynu przyjdzie szybko. Ale z tego co widzę to bardzo się przeliczyłem :P zobaczę co poniedziałek przyniesie i jeśli nie będzie żadnej zmiany to napiszę o anulowanie
  • Odpowiedz
@Nizkii: Kiedy zamówiłeś? Ogólnie te problemy robią dla zamówień składanych od niedzieli do środy, bo wtedy wrzucili promo na kilka modeli i chyba ich to trochę przerosło, bo nagle zaczęli wyciągać dodatkową kasę od kupujących
  • Odpowiedz